Jump to content
cosmin1987

Steam Gratis, Testat

Recommended Posts

Se zice ca nu se poate... dar va spun eu ca se poate!

Aplicatia STEAM este pur si simplu un intermediar al jocurilor publicate de ei. Recent (defapt e demult) aceste restrictii pot fi ocolite folosind un tool numit SteamUP!

Scurt si la obiect : - Cum sa ai Counter-Strike prin Steam (original 100%)

Pai iti trebuie un cont gratuit pe Steam, pentru asta descarcati instalatorul platformei Steam: http://storefront.steampowered.com/download/SteamInstall.msi (dupa care contul se creeaza din acesta)

3_steam_account.jpg

activati acel cont prin link-ul trimis de steam pe mail

Dupa care (cu steam inchis) descarcati http://www.dieselpowered.me/sites/default/files/SteamUp.v2.1.4-RC-REVOLUTiON.rar si extrageti continutul in folderul Steam (de regula daca nu e modificat el este c:/program files/Steam)

Apoi steam trebuie deschis numai prin acel Launcher.exe de la SteamUP! - altfel nu merge treaba, asa ca o scurtatura pe desktop este esentiala acestuia.

Prin rularea Launcher-ului de la SteamUP! puteti veadea in sectiunea "My Games" toate jocurile disponibile prin Steam, dar asteptati o secunda asta nu e totul.

Pentru a putea descarca un anumit joc trebuie un mic engine al acestuia (un fisier .gcf) asa ca uite unul pe care il aruncati in folderul steamapps (de regula daca nu e modificat el este c:/program files/Steam/steamapps). O scurta repornire a Steam-ului si apoi double-click pe Counter Strike 1.6 din "My games" va va procopsi cu un steam cracit.

O singura problema exista la toata afacerea asta, la fiecare update acel half-life engine.gcf se mai modifica asa ca trebuie sa gasiti unul nou (daca aceti prieteni cu steam original puteti cere acel fisier dupa fiecare update).

Sursa http://www.dieselpowered.me/

[url=http://img405.imageshack.us/img405/6428/worka.jpg]http://img405.imageshack.us/img405/6428/worka.jpg

Edited by cosmin1987
Link to comment
Share on other sites

sa inteleg ca nu poti lua jocuri gratis de aici ? oricum , am incercat sa il deschid chiar daca aveam steam inchis si mi`a dat eroare " unable to find the file in the configuration c:\users\appdata\local\temp\rar$e00.041\steam.exe daca ma poate ajuta cineva si intr`adevar merg jocurile jucate [ scuzati exprimarea ] , ii multumesc si foarte buna treaba :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...