BlackCode Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Ma numesc Daniel, am 17 ani, am vazut ca aceasta comunitate este una serioasa si ma gandeam ca voi invata cate ceva de la userii mai avansati de pe aici. Da, momentan sunt incepator dar toti am plecat de aici nu-i asa? VREAU SA ARD COMPIUT?RE SI SA SPARG HAIFAIVURI SI PASU?RDURI DE MESS MUHAHAHAHA !!!11 (sper ca n-o luati de buna)Cam atat am avut de spus Quote
Bebe1911 Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 ai inceput bine.. ai terminat prost.. oricum Bun Venit! Quote
BlackCode Posted April 7, 2010 Author Report Posted April 7, 2010 (edited) Chiar a fost luata de buna faza? Mi-a venit sa scriu chestia aceea de la cate faze de genul am vazut pe tot forumul si uneori chiar ma bufnea rasul LE: Cred ca am uitat sa spun ca vizitam forumul acesta de ceva vreme inainte sa imi fac cont. Edited April 7, 2010 by BlackCode Quote
StrXt Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 Salut !! Bun venit. VREAU SA ARD COMPIUT?RE SI SA SPARG HAIFAIVURI SI PASU?RDURI DE MESS MUHAHAHAHA Mie mi-a placut faza . Quote