Jump to content

BlackCode

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BlackCode

  1. Eu am pus linia de comanda la scurtatura "--ignore-certificate-errors" si a mers, nu pot face update la SP3 deoarece imi merge oribil de greu (da, am o rasnita de calculator)
  2. Voltaj - Siberia (vechii voltaj hehe) Voltaj - Singur cu soarta Megadeth - Addicted to chaos Megadeth - Take no prisoners Megadeth - Trust Megadeth - Five magics Megadeth - Skin o' my teeth Megadeth - Prince of darkness Metallica - For whom the bell tolls Metallica - Some kind of monster Metallica - Disposable heroes Metallica - The judas kiss Metallica - Devil's dance Metallica - Blackened Metallica - Battery Dream theater - As I am Dream theater - The dark eternal night Blind guardian - I'm alive Black label society - we live no more Pantera - The art of shredding Hammerfall - Let the hammer fall Children of bodom - In your face Helloween - Sole survivor Grave digger - Sorrow of the dead Metalium - Spirits Metalium - Gates Manowar - Warriors of the world united (probabil o sa revin cu un edit mai tarziu)
  3. ......Oh my fucking god......
  4. La punctul 1 gresisem eu, prima oara am pus 3 in loc de 4 fiice, my mistake.
  5. Mai am si eu 2 dar nu stiu exact in ce categorie sa le incadrez, cred ca prima e de atentie si a doua de...nu stiu, un fel de paradox cred 1. Mama Alexandrei are 4 fiice: Chacha, Chichi, Chuchu si.....? 2. Daca ai o bila care trece prin absolut orice si un perete care blocheaza absolut orice cand arunci bila in perete ce se va intampla? (ceva de genul era, nu mai tin minte exact)
  6. Bine ai venit Nytro chiar asa de barbar esti cum e scris in manuscrise ?
  7. Am vazut o chestie interesanta pe internet, cum ca daca deschid notepad si scriu "mystring = (80000000)" si salvez ca fisier .vbe, atunci cand dau dublu click pe el elibereaza/reimprospateaza memoria RAM. Ca atunci cand doar ce ai iesit dintr-un joc care cere mult RAM si parca windows-ul tot mai "scâr?âie" iar daca dai dublu click pe acel fisier isi revine mai repede. As vrea sa stiu parerea celor care stiu cate ceva despre limbaje de programare daca chiar asta face sau nu face absolut nimic. Si da, am cautat pe google dar parerile sunt impartite, unii spun ca e foarte util pentru reinprospatarea RAM-ului iar altii zic ca nu face absolut nimic chestia aceea. Does this thing really do something?
  8. Daca si Voltaj canta rock atunci pff.....intradevar, primele albume parca aduceau a rock, pe urma s-a dat p? pop ca e mai "trendy". Stiu ca o sa fie sfarsitul lumii cand o sa-l vad eu pe Guta cantand melodii de la Megadeth, Kreator, Sepultura, In Flames, etc
  9. Mda, Kaspersky n-a cârâit nimic dupa ce l-am downloadat, daca era vechi mai mult ca sigur trebuia sa fie detectat. LE: Dupa ce l-am executat in Safe Run Folder de la Kaspersky a aparut raport "Behaviour similar to PDM.BSS detect" si l-a bagat in carantina.
  10. Ehehe o sa apara si cele pe care le poti modela in ce forma vrei tu ) sa vezi atunci vibratoare high-tech.
  11. Eu n-as avea nimic cu tiganii daca ar putea dovedi si ei ca pot fi mai civilizati, atata tot. @parazitul29, nu stiam de faza cu google translate
  12. Pana acum am ascultat Alcohol, Quickhappy si Hand of God si doar Alcohol a avut un efect, acela de a-mi da o durere nasoala de cap la celalalte nimic.
  13. Simplu, dupa mine asa ar fi cel mai bine: sa fie obligati sa fie mai in "randul lumii" (mai civilivati, baie, haine curate, etc) desi 95% sunt sigur ca asta nu va merge, deci a doua solutie daca nu vor sa se supuna la prima este sa fie dati afara din tara, iar daca nici asa nu va functiona atunci solutia finala: MUHAHAHA Aveti dreptate, de ce sa ne luam de ei, sa-i lasam in pace ca vor avea ei grija sa bage tara asta si mai rau in cacao si sa se imprastie ca puricii peste tot pe unde apuca LE: si in elicopter sa cante
  14. Chiar a fost luata de buna faza? Mi-a venit sa scriu chestia aceea de la cate faze de genul am vazut pe tot forumul si uneori chiar ma bufnea rasul LE: Cred ca am uitat sa spun ca vizitam forumul acesta de ceva vreme inainte sa imi fac cont.
  15. BlackCode

    Salut

    Ma numesc Daniel, am 17 ani, am vazut ca aceasta comunitate este una serioasa si ma gandeam ca voi invata cate ceva de la userii mai avansati de pe aici. Da, momentan sunt incepator dar toti am plecat de aici nu-i asa? VREAU SA ARD COMPIUT?RE SI SA SPARG HAIFAIVURI SI PASU?RDURI DE MESS MUHAHAHAHA !!!11 (sper ca n-o luati de buna) Cam atat am avut de spus
×
×
  • Create New...