neost Posted April 25, 2010 Report Posted April 25, 2010 Bine ai venit,sa imi dai si mie un pm cu jocul la care lucrezi
Xtasia Posted April 25, 2010 Author Report Posted April 25, 2010 Cucoana , i'm a virgo in fine , bun venit .. si cam atat, nu tu pupici nu tu id de la mine , nu tu nimic!Mersi ....si da, nu am sa-ti dau decat ultima parte (nimic), momentan.PS: I'm a lionness, I win!@neost, cu cea mai mare placere:)
wildchild Posted April 25, 2010 Report Posted April 25, 2010 so you're a girl huh?ma distreaza ca tinde lumea sa te trateze ca pe o chestie diferita de acest forum,prin simplu fapt ca ai altceva intre picioare fata de noi.radeti voi radeti pana o sa inceapa sa posteze cam des prin showoff on:tervetuloa! 1
Xtasia Posted February 23, 2015 Author Report Posted February 23, 2015 (edited) so you're a girl huh?ma distreaza ca tinde lumea sa te trateze ca pe o chestie diferita de acest forum,prin simplu fapt ca ai altceva intre picioare fata de noi.radeti voi radeti pana o sa inceapa sa posteze cam des prin showoff on:tervetuloa!Recunosc, au fost momente în care am sim?it c? primesc mai mult? aten?ie în anumite cercuri, doar pentru c? sunt fat?. Sunt îns? mult mai multe situa?ii în care acest lucru nu m? ajut? deloc PS: Nu mi-a luat mult s? r?spund la acest post... doar 4-5 ani . Edited February 23, 2015 by Xtasia
askwrite Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 PS: Nu mi-a luat mult s? r?spund la acest post... doar 4-5 ani .
TheAnalyst Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Mie imi place Ramona , if you know what i mean
Stefan-cel-Mare Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Mai faci parte din echipa aia de jocuri?Ai terminat facultatea?Esti maritata?Chiar sunt curios cum arata viitorul unei fete pasionate de programare de la 8 ani.
Taaz Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Sunt chiar curios ce ai facut in 5 ani de nu te-ai mai uitat in topic
BitMap Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Prea multe intrebari intr-un timp atat de scurt .The most beautiful thing we can experience is the mysterious.// ON: Welcome back
mihaix123 Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Te-ai inregistrat aici , ai facut un post de bun venit ai bagat cateva reply-uri si cam atat , DEZAMAGITOR.
dany_love Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Daca esti femeie trebuie sa demonstrezi.Iti dam un canal de videochat si ne arati daca un mause intra cu totul in tine...fara sa fii uda bineinteles...cat esti de larga?Daca esti pusti ce se da femeie....putem sa te bagam in categoria..Trol.
nedo Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Hai sa nu mai facem offtopic(copilareala) in topicul persoanei. A venit, s-a prezentat, a revenit s-a re prezentat, acum sedere placuta si cu asta basta, asteptam sa vedem ce activitate o sa aiba pe forum(daca o sa aiba). Pana una alta tc, daca aveti ceva inteligent de adaugat imi dati pm si il redeschid(nu cred ca o sa fie cazul totusi).