SteeL Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Am un prieten care sparge accounturi de Facebook, in cam 5-6 ore. L-am intrebat si nu a vrut sa imi divulge secretul. Am cautat pe internet, dar nimic interesant, numai fake pages pentru trafic.Acum sunt curios, daca a auzit cineva de o astfel de metoda, si daca ma poate ajuta si pe mine?Multumesc,SteeL Quote
remuszica Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 "sparge"??? poate fura ,dar de spart ,slabe sperante ! Quote
sonyx Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 eu spun ca sunteti prea multi care aveti cont de o luna doua si deschideti topicuri de interes national cu intrebari de cacat!BISSSSSNu mai e ca inainte, cand intrai pe site si gaseai la ultimele topicuri tutoriale misto, chestii interesante de la care puteai invata.Ar fi bine in timpul unor deface-uri, raid-uri sau chestii de genul sa blocati inregistrarile Quote
SteeL Posted April 23, 2010 Author Report Posted April 23, 2010 Odata am vazut ca deschidea o pagina/program/site nu stiu exact ce avea un background dark si care avea un tabel de genul (Email-Password-...-...-...) si am vazut ca el copia EMail si parola de acolo si dupaia se loga in Facebook. Quote
SteeL Posted April 23, 2010 Author Report Posted April 23, 2010 Ne naste mama ta pe noi toti astia mai fara minte. Quote
loki Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Odata am vazut ca deschidea o pagina/program/site nu stiu exact ce avea un background dark si care avea un tabel de genul (Email-Password-...-...-...) si am vazut ca el copia EMail si parola de acolo si dupaia se loga in Facebook.da. Quote
begood Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 ^ala-i Iisus care se cruceste de ce-i in topicu asta Quote