Jump to content
SteeL

Hack Facebook Account?!

Recommended Posts

Posted

Am un prieten care sparge accounturi de Facebook, in cam 5-6 ore. L-am intrebat si nu a vrut sa imi divulge secretul. Am cautat pe internet, dar nimic interesant, numai fake pages pentru trafic.

Acum sunt curios, daca a auzit cineva de o astfel de metoda, si daca ma poate ajuta si pe mine?

Multumesc,

SteeL

Posted
eu spun ca sunteti prea multi care aveti cont de o luna doua si deschideti topicuri de interes national cu intrebari de cacat!

BISSSSS

Nu mai e ca inainte, cand intrai pe site si gaseai la ultimele topicuri tutoriale misto, chestii interesante de la care puteai invata.

Ar fi bine in timpul unor deface-uri, raid-uri sau chestii de genul sa blocati inregistrarile

Posted

Odata am vazut ca deschidea o pagina/program/site nu stiu exact ce avea un background dark si care avea un tabel de genul (Email-Password-...-...-...) si am vazut ca el copia EMail si parola de acolo si dupaia se loga in Facebook.

Posted
Odata am vazut ca deschidea o pagina/program/site nu stiu exact ce avea un background dark si care avea un tabel de genul (Email-Password-...-...-...) si am vazut ca el copia EMail si parola de acolo si dupaia se loga in Facebook.

da.

jesus-statue.jpg