Birkoff Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 fa-te psihologAm 2 pesonalitati si mi-o dezvolt pe-a 3-a.de unde stii ca nu sunt e grav daca ai 3 ori devi geniu ori devi subiect de studiu pentru stagiarii de la medicina de la psihanaliza si neurologie (glumesc, sper ca nu ma iei in serios) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naaraxi Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Naaraxi* Naar (mi-a venit mie , dupa o sesiune de anagramare xD)Google say: Naar - Hebrew, "boy, young man"* Axi - AlexandruDar mi se spune Ciudatzel :]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xact Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Primul program de generat siruri aleatoare facut in liceu mi-a scris pe prima linie la output "xact". Adjudecat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultrakiller Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Ultrakiller- ma jucam Unreal Tournament( si inca-l mai joc LOL) cu prietenii intr-o harta cu un cuib de pasare foarte bun pentru sniper si luam numai ultra kills. De cand mi-am inceput activitatea pe Internet prin 2006 am ramas cu nickname-ul asta, din 2008 si 2009 mai sunt cunoscut si ca TruthAngel si DJ Ultrakiller. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...