dragosh1904 Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 am munict (...am fost sa instalez niste camere de supraveghere:|fuck that Quote
famouz Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 1 Mai =ziua mea de nastere + ca am fost invitati la o cununie a unei verisoare a prietenei mele.Asa ca bere,vin,tuica si distractie all day. Quote
Bebe1911 Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 1 Mai =ziua mea de nastere + ca am fost invitati la o cununie a unei verisoare a prietenei mele.Asa ca bere,vin,tuica si distractie all day.off: n-ai fost si la un cuscru de cumatru vitreg?un gratar la padure.. un fotbal si seara putina "relaxare" Quote
yceman Posted May 2, 2010 Author Report Posted May 2, 2010 am munict (...am fost sa instalez niste camere de supraveghere:|fuck that$ $ $ $ fuck fun... money talks..eu unu as fi preferat sa fac $ de 1 mai Quote
b3b3 Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 toata lumea s-a dus la munte, au facut gratare peste gratare dar unu nu a frecat p*la ca mine la munca pana la 5 si pe urma sa vi acasa obosit sa dormi si azi de diminieata sa te duci sa fugi ca un nebun la 2 meciuri unde nesimtitii nu au fost multumiti de arbitrajul facut unu sincer nu e pe forumu asta Quote
Flubber Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 ciudat...seara se circula chiar bine... da politie din 100 in 100 de metrii sa ii ia draquSincer, asa ziceam si eu, sa ii ia dracu, dar m-au oprit o data seara (uitasem sa aprind farurile, mergeam cu pozitiile) si m-au iertat, nu aveam nici ITP-ul facut, uitasem de el complet, si mi-au dat un "free pass" xD mai ales cu norma asta noua a lor (10 amenzi cel putin pe luna) ... e de invidiat gestul, dar alorlalti, multa.... sanatateON: am stat acasa singur singurel Quote
SympleBoy22 Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 zi demon_zone bancul cu 1 mai...ON:la o bere,la o narghilea.. Quote
demon_zone Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 1 mai prost ca tine nu am vazut! haharazi acumatry a facepalm Quote
Marian Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Am fost la iarba verde )Si cata iarba ai mai lasat? Quote
SympleBoy22 Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 @demon:pe asta nu o stiam..mi-ai facut-o.Ti-a placut ? Quote
demon_zone Posted May 3, 2010 Report Posted May 3, 2010 Ti-a placut?mai musc-o o data. Nu?infine, sunt multe^^ce ati facut de 3mai?hehe Quote