Marian Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 ONTOPIC:Imi place.Imi poti arata si mie un tutorial ?OFFTOPIC:TinKode - dependentul de rst:)))Ti-au schimbat primul nick, pe al doilea ti l-au banat dar nu`i nimic ai venit cu altu nou daca ti-ar bana si contul asta creca ai intra in sevraj ) Quote
Guest .TinKode. Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 (edited) Pe primul eu am vrut sa il schimb. Al 2 nah, si chiar nu imi pasa. _|_' alt='default_24.gif' alt='=))'> _|_'>Alt wallpaper dupa un mic tutorial... Edited July 17, 2010 by .TinKode. Quote
Nigger Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Frumoase, dar pune si tu tutorialele dupa care sunt facute. Quote
Bebe1911 Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 super,cat timp ti'a luat sa faci unul ?iti zic eu cat i-a luat...primul 10 minute al 2lea vreo 20... Quote
cmiN Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 La prima nu-mi place fumul ala ... e gri / alb-negru si nu se potriveste ... in schimb s-ar combina perfect scrisul ala cu nuante de negru-alb si glow gri cu un fum ceva mai blurat sau mai stralucitor pe o nuanta de cyan, mai pune ceva particule, retrouri de alea ceva si baga niste reflexii greu vizibile, iar la sfarsit taiel cu o masca ceva cu brightness mai mic pe din doua.Oricum imi plac, felicitari . Quote
sevex Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Tinkode pune dreaq si tu o sursa cu tutorialu ala ca vreau sa ma joc si eu Quote
Guest .TinKode. Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Ce a facut Marian e mai misto.Ok, recunosc ai dreptate! Quote
qbert Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 La prima nu-mi place fumul ala ... e gri / alb-negru si nu se potrivesteFumul imi place,dar e cam simplu.Incearca sa faci si ceva mai retro. Quote
demon_zone Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 brush + pattern + text cu niste efecte p-acolocate zile de photoshop ai? hihi, si eu faceam din alea cand am dat de ps:^ Quote
Fitty Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 (edited) OFF: Direct attack ^demon_zone is harmful. Sal.@TinKode: FARA VULTURI? FMM (((TinKode - dependentul de rst))Ti-au schimbat primul nick, pe al doilea ti l-au banat dar nu`i nimic ai venit cu altu nou ) daca ti-ar bana si contul asta creca ai intra in sevraj ))ASA NU MARIANE. ON: Pula mea Edited May 5, 2010 by Fitty Quote
Guest .TinKode. Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 brush + pattern + text cu niste efecte p-acolocate zile de photoshop ai? hihi, si eu faceam din alea cand am dat de ps:^Avand in vedere ca porcariile astea le fac in 5 min maxim e bine (nu prea mai am rabdare)...Daca e sa ma apuc sa fac ceva frumos, dureaza si nu am timp / chef! @Fitty: Shut up little cock! Quote
famouz Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 oricum mie'mi plac,poate faci unele si cu RST .plm Quote
demon_zone Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 I am not harmful...I am harmless. I am like a ballerina dancing among butterflies...I am Alice in wonderworld^^thinky, cand o sa vad si eu ceva facut serios, ceva facut calumea, ceva facut cu suflet? Quote
Guest .TinKode. Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Nu pot arata, ca dau de banuit cu alte chestii! Quote