Ultrakiller Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Ma surprinde ca lumea inca nu stie ca FMI este o banca si candva o sa-si ceara banii inapoi. Totusi am ras la versiunea romaneasca Quote
yceman Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 super tare ma facut sa rad la maxim varianta romaneasca...total adevarata Quote
DarkIceee Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Ma surprinde ca lumea inca nu stie ca FMI este o banca si candva o sa-si ceara banii inapoi. Totusi am ras la versiunea romaneascaE un fond no o banca si de la ei se iau bani la ora actula cu cea mai mica dobanda , daca nu ne dadeau ei nu ne cam dadea nimeni si deci eram pacalici ... Cine sa ne scoata din cacata ?? Noi nu suntem in stare sau cel putin nu cei care conduc Quote
EastSider Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 De asta imi iubesc la nebunie tara, pentru ca este condusa de un marinar, un pitic, unguri si de o pitipoanca Sa traim bine Quote
Ultrakiller Posted May 8, 2010 Author Report Posted May 8, 2010 E un fond no o banca si de la ei se iau bani la ora actula cu cea mai mica dobanda , daca nu ne dadeau ei nu ne cam dadea nimeni si deci eram pacalici ... Cine sa ne scoata din cacata ?? Noi nu suntem in stare sau cel putin nu cei care conducFMI e in aceasi breasla cu World Bank si Rezerva Federala, atata timp cat FMI da ceva ce se numeste "loan" iar "leverage" nu inseamna ca ofera tot timpul suma mai mare decat dobanda tot banca ramane. Quote