maxinice Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Nu stiu daca este interzis sa vorbim despre asta aici,dar o rubrica pentru carderii romani cred ca ar fi binevenita suntem foarte multi si suntem imprastiati pe multe forumuri rusesti si americane ar fi ok sa ne strangem toti aici sa discutam. Quote
Guest Nemessis Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Iti dau eu ban sau iesi singur? Citeste regulamentul. Quote
maxinice Posted May 13, 2010 Author Report Posted May 13, 2010 in cazul asta prefer sa plec singur nu vreau sa invat cum sa ''hackuiesc'' conturi de yahoo sau login de steam. Scuzama daca am deranjat. Salut! Quote
loki Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 hai sa dam o mana de ajutor politiei sa gaseasca toti carderii romani la un loc.Sugestie: propun o rubrica de delicatese culinare ca sa nu ne mai imprastiem pe alte bloguri chinezesti si italiene atunci cand ne e foame... Quote
Nytro Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Carderi? Adica HOTI. Sa vorbim despre cum sa furam? A, una e sa furi o parola, desi nu sunt de acord nici cu aceste prostii, alta e sa furi bani.Cred ca sunteti mai rau decat tiganii voi, la fel ca ei faceti Romania de ras. Si ne intrebam de ce zice lumea ca suntem o tara de hoti.La munca nu la intins mana!A, da, si banul de riguare. Quote
Ethereal Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 Dar pe cei care vand root-uri cu 10 euro bucata de ce-i tolerati? Quote