skipper Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 Un simulator auto (real driving school),categoriile A,B,C.Mie mi s-a parut interesant. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Quote
skipper Posted June 2, 2010 Author Report Posted June 2, 2010 romanesc?Nu sti engleza?Sau care e treaba? Quote
yceman Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 e o porcarie totala...deci ma jucam si eu cu el cand faceam scoala de soferi...o sa te scoata din minti in special instructoru ala idiot ... tu ai semaforu rosu dar daca ai depasit cu 1mm limita care o are el...hop frana disperare...mai rau ca politistu la examen... plus de asta.... nu e legislatia romana...deci il faci doar ca sa inveti sa semnalizezi si sa opresti la roshu.Sfatu meu pentru cine vrea permisu:1: cititi legislatia cap coada o data2: mult noroc sa ai...de asta ai nevoie ca sa iei 3: si mai mult noroc cand dai nas in nas cu gaboru Quote
skipper Posted June 2, 2010 Author Report Posted June 2, 2010 e o porcarie totala...deci ma jucam si eu cu el cand faceam scoala de soferi...o sa te scoata din minti in special instructoru ala idiot ... tu ai semaforu rosu dar daca ai depasit cu 1mm limita care o are el...hop frana disperare...mai rau ca politistu la examen... plus de asta.... nu e legislatia romana...deci il faci doar ca sa inveti sa semnalizezi si sa opresti la roshu.Sfatu meu pentru cine vrea permisu:1: cititi legislatia cap coada o data2: mult noroc sa ai...de asta ai nevoie ca sa iei 3: si mai mult noroc cand dai nas in nas cu gaboru1.Nu am postat acest simulator pentru cei care fac scoala de soferi;2.Acest simulator nu inlocuieste decretul,legislatia sau scoala de soferi;3.E doar for fun...Imi pare rau ca m-ai inteles gresit. Quote
yceman Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 "Simulator auto (real driving)"eu m-am luat dupa titlu...@skipper stai linistit omu ca nu m-am luat de tine doar am zis ce contine mini jocu si cum e...doar deasta l-ai pus sa ne dam cu parerea Quote
cigraphics Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 sa dau si eu cateva sfaturi Luati ultima carte de legislatieO cititi o data sau de 2 ori Apoi faceti testele de pe drpciv.roEu cand am luat permisul (cat in 2008 am facut testele din cartea National 2008 si am citit legislatia de 2 oriApoi in 2009 pentru cat A am mai citit o data legislatia din cartea pentru moto si ala a fost Quote
LLegoLLaS Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 cel mai bun simulator auto pe circuit : LFS (Licenta S2 ~120 lei) sau Free Demo Quote
BigT Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 Da, e bun daca nu va place GranTurismo, NeedForSpeed Shift etc. Oricum, nimic nu poate inlocuii realitatea, cel putin cea auto. E un alt joc, unul pe care il poti ura usor... Quote
RechinuKiss Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 romanesc este bun AutoB+auto B+ 2.1 + update v.2.2 (download torrent) - TPB Quote
cigraphics Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 aveti grija sa nu faceti GTA pe strada LE:AutoB+ nu mai e bun la partea de intrebari Quote
b3b3 Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 un upload in alta parte se poate ca nu pot sa iau de pe RS Quote
dragosh1904 Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 am o ruda la un liceu unde au simulator adevarat cu pedale volan:)o sa fac paote niste poze sincer de abia astept sa ma duc Quote