Jump to content
RaXoR

Ce Preferi

Recommended Posts

Posted

GAIM indubitabil ... in continuu apar programele care te dau jos de pe Y!m , floodere , si tot caru .. pe gaim nu am vazut nik de genu asta .. in plus , pluginuri cate vrei, posibilitatea de a custimiza orice la el ..

Avantaje:

-nu are lag

-in-hackuibil (asta e mai mult pt ca e prea putin folosit)

-pluginuri preinstalate cu:

-robot customizabil pt fiecare ID

-casutele de chat structurate intr-o singura fereastra (gen mozzila)

-idle' maker

-spellcheck pt f multe limbi (inclusiv romana)

-transparenta

-posibilitatea de a baga alte pluginuri

-in lista cu smiley-uri sunt trecute toate, inclusiv cele ascunse (hidden emoticons)

Dezavantaje

-nu ai audibles

-nu poti face transfer fisiere Gaim-Y!m sau invers

-nu ai IMViroment

-nu ai avatar

-nu ai voip

-nu ai photo sharing

Toate astea au fost despre Gaim2 beta 3

Posted

Y!M cel mai des utilizat, cum zice Hannibal :)) pt noi e bun messangerul.Am tot primit mass-uri de la prieteni,ca,cica se va renunta la messanger pt ca e pe gratis.Dar nu cred.

So... Y!M Rullz :))

Posted

Gaim , daca folosesti gaim , insemna ca poti sa ai si ID de Yahoo Messenger , etc.. Gaim ( platforma Linux-UNIX ) este folosit pentru a te conecta la socket-urile la mai multi clienti de chat cum ar fi : YAHOO , MSN .. etc.. so de aceea zic uni GAIM :) ca mine defapt !

Posted

darkking cam ciudat ... oricum cam toti se vede Ca YM atunci si eu YM ... dar nu pot sa ma plang de trilian si gami ... le-am incercat pe toate 3 dar am ramas la YM ... ji mi-am pus si ceva skin mai atractiv :)