Jump to content
Andrei

Concurs - castiga premii de peste 500 de euro!

Recommended Posts

Posted

O data cu implin

irea unui an de activitate in Romania, WorldIT.info in parteneriat cu Bitdefender Romania organizeaza un concurs cu premii in valoare de peste 500 de euro.

Premii

• 2 x Plantronics Discovery 925 – Black

• 5 x BitDefender Total Security 2010

• Spatiu publicitar ( 500 x 60) pentru o luna in header.

Mai multe detalii despre cum poti participa aici!

Posted

E bine venit acest concurs, ceea ce am observat eu si cred ca o sa observe multi alti, cei de la WorldIT.info sunt in dificultate de idei, nu prea mai stiu ce sa faca cu site-ul lor, pe langa ca nu au idei, vor sa gaseasca o metode de a combate spamul. Daca aveti idei bune sigur o sa castigati ... SUCCES !

Posted (edited)

pune un captcha daca nu vrei sa ti se umple casuta :-)

ok, dar nu spui nimic despre desfasurarea concursului. cum se vor alege castigatorii ?

Edited by begood
Posted

E tragere la sorti, so nu conteaza ce idei ai.

Cat despre astfel de concursuri mi se pare genul de concurs la care castigatorii sunt cunoscuti inainte de a incepe promotia, am castigat si eu la dastea ;))

In rest cu o clasa de ip-uri/proxy iti cresti sansele simtitor.

Posted

@linux_terminal Mi-a placut foarte mult comentariu. Nu suntem in dificultate de idei, dar ne place sa vedem imaginatia oamenilor.

@Cheater Vor fi inregistrari privind alegerea castigatorilor de la tombola. Si nu, nu exista castigatorii dinainte. Asa as putea simplu sa pun un membru al familiei sa participe si sa-i ofer lui premiile, dar nu prea ma avantajeaza cu nimic avand in vedere ca scopul concursului este fidelizarea cititorilor si atragerea unora noi. :) Nu reusesc asta daca dau premiile la cunoscuti. :)

@begood Citeste regulamentul! :P

Posted

E bine daca nu duteti lipsa de idei, sincer as vrea sa stiu unde mai este promovat acest concurs, Radio, Tv, Presa, daca e numai pe forumuri, bloguri, mail etc. cine stie cat e de adevarat, E bine ca premile nu sunt prea mari, sunt mici, posibil sa fie si o extragere a premilor Corecta,

PS:Eu sunt un oportunist cand vine vorba de concursuri, cel mai recent premiu pe care la-m castigat a fost la Kubeti un PSP, si nu credeam ca o sa castig. La marea majoritate din concursuri castiga numai Nume Fictive si e naspa. Legislatia Romana le permite sa faca asta sau omit acest lucru.

Posted

Nu poti afla asta decat participand. Avand in vedere ca noi nu cerem nimic in schimbul participarii tale (cu exceptia unui raspuns care nu are nevoie de mai mult de 10 minute de gandire), nu vad cu ce ne-ar avantaja organizarea unui concurs fictiv. :D

Posted

Asa este nu te contrazic doar incercand poti vedea adevarul. Ceea ce vream eu sa zic esta ca eu particip la acest concurs cu raspunsurile mele, bune sau rele cum sunt, la fel ca celilalti participanti, dar tu acorzi premile unor persoane fictive din romania. Avantajul este ca la tine ajung toate raspunsurile de la participanti. aceasta este ideea mea. Posibil sa ma insel. :)