ZeroCold Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Eu nu stiu visual basic, de astazi incep sa invat Am gasit un tutorial in timp ce cautam un email bomber pt cineva (tutorialul asta ) si am facut asta:Download:http://fisierulmeu.ro/4388FFUWMUWH/Email-Bomber-rar.htmlAm 2 intrebari :1. Cum pot sa elimin background de la text ???2. Cum pot sa fac sa trimita email-ul printr-un proxy ??Multumesc! 1 Quote
Guest .TinKode. Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 La toti va place BG-ul meu ma? ) Quote
balcky Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 (edited) 1.Explica care background...2.Depinde ce protocol ai folosit pentru conexiune Edited June 30, 2010 by balcky Quote
CyberWolf08 Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 1. TextBox.BackColor = Color.Transparent2. Folosesti proprietatea credentials a SMTPClient. Exemplu aici:Connect to a web service through a Proxy Server - CodeProject Quote
balcky Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 (edited) Uite incearca asta:Imports Microsoft.Win32Public Class Form1 Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load Public Structure Struct_INTERNET_PROXY_INFO Public dwAccessType As Integer Public proxy As IntPtr Public proxyBypass As IntPtr End Structure Private Declare Auto Function InternetSetOption Lib "wininet.dll" (ByVal hInternet As IntPtr, ByVal dwOption As Integer, ByVal lpBuffer As IntPtr, ByVal lpdwBufferLength As Integer) As Boolean Private Sub RefreshIESettings(ByVal strProxy As String) Const INTERNET_OPTION_PROXY As Integer = 38 Const INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY As Integer = 3 Dim s_IPI As Struct_INTERNET_PROXY_INFO s_IPI.dwAccessType = INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY s_IPI.proxy = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGlobalAnsi(strProxy) s_IPI.proxyBypass = System.Runtime.InteropServices.Marshal.StringToHGlobalAnsi("Global") Dim intptrStruct As IntPtr = System.Runtime.InteropServices.Marshal.AllocCoTaskMem(System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(s_IPI)) System.Runtime.InteropServices.Marshal.StructureToPtr(s_IPI, intptrStruct, True) InternetSetOption(IntPtr.Zero, INTERNET_OPTION_PROXY, intptrStruct, System.Runtime.InteropServices.Marshal.SizeOf(s_IPI)) End Sub Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1_Tick '---- PUI AICI RESTUL, SI ADAUGI DUPA: -----' RefreshIESettings("PROXY:8080") SMTPServer.Send(MyMailMessage) End SubEnd Class Edited June 30, 2010 by balcky Quote
ZeroCold Posted June 30, 2010 Author Report Posted June 30, 2010 1.Explica care background...1. TextBox.BackColor = Color.Transparent2. Folosesti proprietatea credentials a SMTPClient. Exemplu aici:Connect to a web service through a Proxy Server - CodeProjectMa refeream la bgroundul de la label nu textbox, presupun ca este la felLabel.BackColor = Color.Transparent Multumesc pt indicatii, o sa ma mai joc (acu am dat de un keylogger, daca iese ceva pun aici ). Quote
CyberWolf08 Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 @balcky: e un pic cam ciudata metoda ta pentru ca seteaza un proxy global(pentru tot sistemul), nu? Quote
keenzo Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 Salutare,ceva programe de scanat SMTP-uri pentru windows nu stiti???de 2 saptamani caut si nu gasesc nimic!! Quote
balcky Posted June 30, 2010 Report Posted June 30, 2010 @balcky: e un pic cam ciudata metoda ta pentru ca seteaza un proxy global(pentru tot sistemul), nu?Da intr-adevar nu am fost atent...seteaza proxy pentru tot programul in sine..am uitat sa implementez un buton pentru activare/dezactivare a optiunii InternetSetOption.Pentru browser sau sistem de operare nu are nici o influenta numai pe program...Mai multe gasesti aici despre ce este vorba:InternetSetOption Function (Windows)dar nici asa nu imi place cum arata...ar trebui o listbox de proxy cu text importat dintr-un fisier Text... Quote
clownswil Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 ZeroCold dak ai putea sa faci si un program in genul astuia : http://img199.imageshack.us/img199/1900/40448117.jpg[ Sa incarci o lista.txt cu emailuri si sa trimita la fiecare email cate 1/2 MSG .. ar fi sooper ] Quote
Guest blackboy1337 Posted July 11, 2010 Report Posted July 11, 2010 ZeroCold dak ai putea sa faci si un program in genul astuia : http://img199.imageshack.us/img199/1900/40448117.jpg[ Sa incarci o lista.txt cu emailuri si sa trimita la fiecare email cate 1/2 MSG .. ar fi sooper ]pentru ce s-a m-ai faca foloseste programu ala..... Quote
clownswil Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 eu vreau un program care sa incarc o lista de emailuri in iel si sa trimita la fiecare email msg.. nu vreau sa scriu io fiecare email in parte ... intelegi ? Quote
al3xs Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 caut pe cnv care se pricepe la programe pentru xat (chaturi ) id-ul meu (b4y3tz3l_d3_n0t4_1o) Quote