immun3 Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 uite baieti eu nu am destule cunostinte , am venit cu idee in urma ce ma uitam la antena3 , este o mizerie de post , stiu ca sunt baieti pe forum destul de despteti va apreciez pentru asta, a-si propune sa facem un raid asupra site-ului antenei . Astept parerile voastre Quote
jicu Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 eh...de ce nu ar fi si realitatea tv o mizerie de post?habar nam...de ce nu e b1tv?evz? Quote
prodil89 Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Toate sunt mizerii dar intradevar antenele realitatea si gandacii mai mici Quote
reikoku Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Iubiti-l pe Basescu caci este fiul lui Hristos Quote
Guest .TinKode. Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 antena2 / 1 / 3 sunt vuln in cate 2,3 parametri la XSS.Si poti face multe cu ele. Quote
Guest .TinKode. Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 De ce ar trebui sa ajut cu ceva? Mie cel putin Raid-urile astea mi se par neinteresante si fara impact, daca intelegi ce vreau sa zic. Quote
Guest .TinKode. Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Nu se referea la tine, ci mai de graba la autorul topicului.Ohh greseala mea. Oricum mi-am zis parerea despre raid-uri! Quote
Fitty Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 fara impact? Hahahahahahhahahahhaahhahaaaa ratat Quote
N-W-A Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 fata de b1, otv si alte posturi, antena 3 e pe departe cel mai bun post de stiri. Intotdeauna au stiri concrete, de la fata locului si bine informate. Majoritatea moderatorilor sunt inteligenti si stiu ce vorbesc, si nu pupa in cur pe nimeni. Un motiv pentru care merita. (Ca nu il pupa in cur pe basescu nu se pune.) Quote