Jump to content

N-W-A

Active Members
 • Content Count

  683
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

N-W-A last won the day on January 9 2011

N-W-A had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About N-W-A

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 02/25/1994

Converted

 • Biography
  Not 007m.
 • Location
  Bucharest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. N-am apucat sa sta si la prezentarea ta, a fost prima noaptea prea grea pentru mine
 2. Genial evenimentul, foarte bine organizat si din cate observ, pe an ce trece are o anvergura din ce in ce mai mare. Sa fie si la anu, si mai mare, si mai bun si sa pot veni si eu la petrecerile de dupa, eventual Si cine stie, poate o sa fie si regionalizat, un lucru din ce in ce mai probabil in viitor.
 3. N-W-A

  care e mai bun??

  Sony VAIO, fara nicio ezitare.
 4. Nu e chiar asa. In limba tiganeasca autentica, injuraturile si cuvintele lor obscene nu au nicio asemanare cu ale noastre. Am observat ca popoarele latine au un vocabular foarte vast cand e vorba de obscenitati si vulgaritati...si daca tu crezi ca noi avem multe injuraturi si injuram des, du-te in italia si atunci sa zici daca noi injuram des Violenta nu e ceva specific romaniei, e ceva specific omului si din punctul meu de vedere stadiul violentei la nivel general e FOARTE scazut in Romania in comparatie cu alte tari.
 5. Si ce te face sa crezi ca biblia e o sursa credibila? pana la urma, tot de om a fost scrisa. Eu nu cred in sfarsitul lumii, dar cred ca aceste idei legate de sfarsit sunt mediatizate si promovate cu un scop anume.
 6. Asta e tara. Numai smardoi si cutitari. Adevarul e, ca in ziua de azi nu prea poti sa umbli pe strada fara un mijloc de aparare. Ideal e sa eviti conflictele, dar cand nu se poate, e bine sa ai ceva la tine. Eu unul folosesc briceagul.
 7. Trist. Interesant articolul, e bine ca eu nu prea le am cu iaurturile. Partea proasta e ca nimic nu mai e natural.
 8. Tu ca persoana poti sa te pisi pe ce vrei, dar odata intrati in politica, respingerea radicala a unor cateogrii sociale intra deja la extremism. Asta ar fi UN motiv pentru care miscarea asta nu va fi privita niciodata cu ochi buni si pentru care nu va avea niciodata succes politic. Oricum nu conteaza, fiecare e liber sa faca cum si cat il duce capul.
 9. Impart acelasi sentiment nationalist cu Noua Dreapta. Dar atat. Daca vreti sa deveniti partid si acceptati doar Ortodoxismul si respingeti alte religii, ati picat din prima. Daca vreti sa ajungeti la putere prin mesaje sincere si inteligente, din nou ati picat din prima. Din pacate, in tara noastra prostii domina. Vezi puterea actuala.
 10. lol, primul lucru downloadat a fost o colectie despre ocult s-ar putea sa urc si eu cateva
 11. thx, deja s-a dovedit foarte folositor
 12. http://i52.tinypic.com/2q8x0sh.png For knowledge? That's a simple reason. eu nu prea folosesc torrenti, dar folosesc destul de des e-books.
 13. N-W-A

  Credeti in tarot?

  cred in tarot, dar nu in abilitatea sa de a prezice viitorul.
 14. nu generaliza. foarte multi se inscriu in partide pentru ca principiile lor au legatura cu doctrina partidului. daca esti intr-un partid, nu inseamna ca nu mai esti om si nu ai voie sa protestezi. Aici nu e vorba de partid, e vorba de conducere.
×
×
 • Create New...