Jump to content

N-W-A

Active Members
  • Posts

    683
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by N-W-A

  1. N-am apucat sa sta si la prezentarea ta, a fost prima noaptea prea grea pentru mine
  2. Genial evenimentul, foarte bine organizat si din cate observ, pe an ce trece are o anvergura din ce in ce mai mare. Sa fie si la anu, si mai mare, si mai bun si sa pot veni si eu la petrecerile de dupa, eventual Si cine stie, poate o sa fie si regionalizat, un lucru din ce in ce mai probabil in viitor.
  3. N-W-A

    care e mai bun??

    Sony VAIO, fara nicio ezitare.
  4. Nu e chiar asa. In limba tiganeasca autentica, injuraturile si cuvintele lor obscene nu au nicio asemanare cu ale noastre. Am observat ca popoarele latine au un vocabular foarte vast cand e vorba de obscenitati si vulgaritati...si daca tu crezi ca noi avem multe injuraturi si injuram des, du-te in italia si atunci sa zici daca noi injuram des Violenta nu e ceva specific romaniei, e ceva specific omului si din punctul meu de vedere stadiul violentei la nivel general e FOARTE scazut in Romania in comparatie cu alte tari.
  5. Si ce te face sa crezi ca biblia e o sursa credibila? pana la urma, tot de om a fost scrisa. Eu nu cred in sfarsitul lumii, dar cred ca aceste idei legate de sfarsit sunt mediatizate si promovate cu un scop anume.
  6. Asta e tara. Numai smardoi si cutitari. Adevarul e, ca in ziua de azi nu prea poti sa umbli pe strada fara un mijloc de aparare. Ideal e sa eviti conflictele, dar cand nu se poate, e bine sa ai ceva la tine. Eu unul folosesc briceagul.
  7. Trist. Interesant articolul, e bine ca eu nu prea le am cu iaurturile. Partea proasta e ca nimic nu mai e natural.
  8. Tu ca persoana poti sa te pisi pe ce vrei, dar odata intrati in politica, respingerea radicala a unor cateogrii sociale intra deja la extremism. Asta ar fi UN motiv pentru care miscarea asta nu va fi privita niciodata cu ochi buni si pentru care nu va avea niciodata succes politic. Oricum nu conteaza, fiecare e liber sa faca cum si cat il duce capul.
  9. Impart acelasi sentiment nationalist cu Noua Dreapta. Dar atat. Daca vreti sa deveniti partid si acceptati doar Ortodoxismul si respingeti alte religii, ati picat din prima. Daca vreti sa ajungeti la putere prin mesaje sincere si inteligente, din nou ati picat din prima. Din pacate, in tara noastra prostii domina. Vezi puterea actuala.
  10. lol, primul lucru downloadat a fost o colectie despre ocult s-ar putea sa urc si eu cateva
  11. http://i52.tinypic.com/2q8x0sh.png For knowledge? That's a simple reason. eu nu prea folosesc torrenti, dar folosesc destul de des e-books.
  12. cred in tarot, dar nu in abilitatea sa de a prezice viitorul.
  13. nu generaliza. foarte multi se inscriu in partide pentru ca principiile lor au legatura cu doctrina partidului. daca esti intr-un partid, nu inseamna ca nu mai esti om si nu ai voie sa protestezi. Aici nu e vorba de partid, e vorba de conducere.
  14. parerea mea e ca e un cacat de melodie. din aproximativ toate punctele de vedere. partea lu grasu e mai ok. In orice caz, nu puteti sa comparati mc gen grasu xxl, spike, etc. cu mc underground gen kazi, aforic, 47. Fac muzica diferita si sunt complet diferiti. La fel nu puteti sa comparati rapul romanesc cu cel strain, din niciun punct de vedere. Eu personal prefer rapul strain si cred ca cei mai buni mc romani SUNT kazi, cedri2k si aforic. Muie.
  15. True. Nu merita sa ai incredere intr-o femeie. Nu e rentabil. Majoritatea sunt curve si alea care nu sunt tind sa fie.
  16. N-W-A

    Ras pe picioare

    E cel mai ghey lucru. E ceva specific femeilor, pana la urma parul e tipic masculin. Colegul meu de banca a facut proasta alegere de a se rade iar acum sufera =) nu trece pauza fara sa fac misto de el si sa ii zic ca e bulangiu. Daca nu sunteti mari fotbalisti, nu va radeti pe picioare. Nu rezolvati nimic.
  17. get a gun and kill them. or yourself.
  18. loki, postul pe forumul ala e facut de tine?
  19. vai cata tristete si cata violenta...smardoiala din romania se concentreaza pe rst se pare =)
  20. adevarat, astia noii majoritatea se caca pe ei. Din categoria mainstream doar parazitii mai sunt. In under se mai gasesc, dar foarte putini.
  21. Ratati. Ce plm legatura are satana cu niste date stocate pe un cip? Un cacat de cip? Cat de prost sa fi sa crezi asa ceva?
×
×
  • Create New...