Jump to content
Thidex

[CITESTE] XtremPC a inchis editia tiparita

Recommended Posts

Posted

Dragi prieteni,

Ca urmare a situa?iei economice nefavorabile ?i a sc?derii generale a nivelului de consum, echipa XtremPC este nevoit? s? v? anun?e cu mare regret închiderea temporar? a publica?iei. Astfel, începând cu 1 iulie 2010 vor fi închise pe termen nedeterminat atât edi?ia tip?rit? a revistei, cât ?i cea online, inclusiv forumul XtremPC.

Mul?umim tuturor celor care ne-au fost al?turi în cei 12 ani de existen??: cititori, parteneri, membri forumului, celor care ne-au sus?inut ?i ne-au încurajat în tot acest timp. Speram ca am reu?it pe parcursul acestor ani s? v? convingem de profesionalismul jurnali?tilor no?tri ?i de valoarea materialelor informative pe care le-a?i putut gasi în paginile revistei ?i online. Am încercat s? prezent?m subiecte cât mai diverse din domeniul IT, care s? acopere interesele tuturor cititorilor, fie ca a fost vorba de recenzii, articole despre hardware, software utilitar sau jocuri.

V? promitem c? vom reveni imediat ce situa?ia economic? ne va permite acest lucru.

Cu prietenie,

Redac?ia XtremPC

Sursa: http://xtrempc.ro/

Guest Mosad
Posted

Level iau de cand eram mic,imi aduc aminte ce mai jucam demo-ul de la Ford Racing 3