elcomar Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 nu stiu de ce nu pot atasa pozele asa ca pun link-ul direct (scuze daca se considera reclama) www.Elektronica.Us • Vezi subiect - plafoniera cu stingere progresiva Quote
begood Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 pentru a atasa poze poti folosi un host free.imageshack.us || tinypic.com || ce iti doreste sufletelul.pui linkul direct catre imagine intre tagurile Quote
yceman Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 bine eu ma uit ca la masini straine in schema aia....ai putea sa imi explici ce componente noi imi trebuie si ce pot pastra de la vechea plafoniera ? sa stiu daca merita financiar si sa imi bat capu mai departe Quote
balcky Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 bine eu ma uit ca la masini straine in schema aia....ai putea sa imi explici ce componente noi imi trebuie si ce pot pastra de la vechea plafoniera ? sa stiu daca merita financiar si sa imi bat capu mai departePastrezi tot...poate doar sa mai adaugi niste led-uri blacklight, superb-blue ori altceva, in rest doar adaugi montajul ala care ocupa 2cm pe 2 cm undeva unde ai loc... Quote
elcomar Posted July 6, 2010 Author Report Posted July 6, 2010 plafoniera ta nu are decat becul (reprezentat cu un cerc si un x in interior) iar tu trebuie sa adaugi restul... Scoate schema la imprimanta si mergi cu ea la un magazin de componente electronice si vezi cam cat te'ar costa si daca merita efortul (eu zic in jur de 10 ron toate piesele)bafta Quote
yceman Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 creca saptamana viitoare o sa ma apuc de modificat .. o sa va zic ce a iesit .. Quote
-dragsat- Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 daca va uitati ca la masini straine in schema aia nu are rost sa continuati cu montajul Quote
yceman Posted July 6, 2010 Report Posted July 6, 2010 iti dai seama ca o s-o faca cineva care are habar ce e in ea ... Quote
elcomar Posted July 6, 2010 Author Report Posted July 6, 2010 electronica nu-i atat de grea, exista `guagal` Quote
phantomas90 Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 General ErrorSQL ERROR [ mysql4 ]Server shutdown in progress [1053]An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.Asta zicea linkul tau azi pe la ora 18:40 Quote
yceman Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 @phantomas90 ... am salvat eu schema daca o vrei Quote
phantomas90 Posted July 7, 2010 Report Posted July 7, 2010 nu nu mersi yceman.Am pus ca poate va ajuta la ceva.sau poate testeza cineva vre-o vulnerabilitate. Quote
elcomar Posted July 8, 2010 Author Report Posted July 8, 2010 s-a rezolvat cu site-ul, cateodata mai face probleme din astea dar isi revine in 10 minute Quote