!_30 Posted September 2, 2006 Report Posted September 2, 2006 Cand intrebi experti in securitate , cum poti fi "cat de cat" securitzay pe internet , ei vin cu urmatorul raspuns : " scoateti NIc-ul , tastatura , placa grafica , scoate-l si din priza si vei fi securizat". Primul lucru care il recomanda baieti este :-AV/spyware & firewall :uimit:Al doilea lucru recomandat :-este o idee bunca sa folosesti un router care sa faca NAT { cum folsoesc eu}.Riscul atacurilor directe scade destul de mult.check this link :http://www.webopedia.com/TERM/S/stateful_i...inspection.html Quote
dGtL_hPo6 Posted September 9, 2006 Report Posted September 9, 2006 Adminu meu d retea intotdeauna imi zice sa imi scot firewallu ca cica imi blocheaza conexiunea i in timp pica :@ Quote
!_30 Posted September 9, 2006 Author Report Posted September 9, 2006 Adminu meu d retea intotdeauna imi zice sa imi scot firewallu ca cica imi blocheaza conexiunea i in timp pica :@Adminu tau e cretin , martalog Cum drq sa-ti zica asa ceva..Daca esti asa de cretin ca adminu tau de retea il in inchizi , daca te duce putin capu il configurezi , ala nu e admin ma ci o mare p**a.Da-mi mailul lui sa ma cac pe mine de ras.. Quote
Sad_Dreamer Posted September 18, 2006 Report Posted September 18, 2006 !_30;18935 wrote: Cand intrebi experti in securitate , cum poti fi "cat de cat" securitzay pe internet , ei vin cu urmatorul raspuns : " scoateti NIc-ul , tastatura , placa grafica , scoate-l si din priza si vei fi securizat".* ldaca expertii in securitate zic asta atunci eu ma proclam HACKER pey ma..."pauza de ras"...ca sa fi secure...ti-ar spune sa scoti doar CABLUL DE NET..si partea 2a...tu i-ai intrebat "cum sa fi secure PE INTERNET...nush cum sa ma exprim dar m-a amuzat rau postul tau @ ce ai scris mai jos merge Quote