Jump to content
!_30

Securitate pe net : simplu :

Recommended Posts

Posted

Cand intrebi experti in securitate , cum poti fi "cat de cat" securitzay pe internet , ei vin cu urmatorul raspuns : " scoateti NIc-ul , tastatura , placa grafica , scoate-l si din priza si vei fi securizat". 

Primul lucru care il recomanda baieti este :

-AV/spyware & firewall :uimit:

Al doilea lucru recomandat :

-este o idee bunca sa folosesti un router care sa faca NAT { cum folsoesc eu}.Riscul atacurilor directe scade destul de mult.

check this link :

http://www.webopedia.com/TERM/S/stateful_i...inspection.html

Posted
Adminu meu d retea intotdeauna imi zice sa imi scot firewallu ca cica imi blocheaza conexiunea i in timp pica :@

Adminu tau e cretin , martalog =)) Cum drq sa-ti zica asa ceva..

Daca esti asa de cretin ca adminu tau de retea il in inchizi , daca te duce putin capu il configurezi , ala nu e admin ma ci o mare p**a.

Da-mi mailul lui sa ma cac pe mine de ras..

Posted
!_30;18935 wrote: Cand intrebi experti in securitate , cum poti fi "cat de cat" securitzay pe internet , ei vin cu urmatorul raspuns : " scoateti NIc-ul , tastatura , placa grafica , scoate-l si din priza si vei fi securizat".*

l

daca expertii in securitate zic asta atunci eu ma proclam HACKER :)

pey ma..."pauza de ras"...ca sa fi secure...ti-ar spune sa scoti doar CABLUL DE NET..si partea 2a...tu i-ai intrebat "cum sa fi secure PE INTERNET...nush cum sa ma exprim dar m-a amuzat rau postul tau :))

@ ce ai scris mai jos merge ;)