Guest Kabron Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Video : The Threat of Cyberwar Has Been Grossly Exaggerated Printre cei care vorbesc este si Bruce Schneier.Merita sa te uiti atat pot sa spun. Quote
Guest Kabron Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 De acord NSA vrea totul si o sa obtina cat de curand . Quote
begood Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 De acord NSA vrea totul si o sa obtina cat de curand .ma indoiesc ca vor obtine cat de curand, dar castiga din ce in ce mai multe batalii.de 25 de ani (daca nu mai mult) se chinuie sa se impuna pe internet, cu tot felul de filtre, uite ca pana acum nu prea au reusit. oamenii nu-s prosti, dar nici prea destepti. Quote
N-W-A Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 uite ca pana acum nu prea au reusitAs far as we know Quote
prodil89 Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 App. Chinezii mai au voie la Google???Stiu ca pentru un timp erau banati , sau mai sunt?? Quote
Flubber Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Omul ala care s-a dat el nu stiu ce cap al NSA-ului parca din 2007 pana in 2009 pur si simplu ma scotea din sarite + ca vorbea ca si Bush, iar pe langa asta tot pomenea de legile lui si ca vai draga este o amenintare ca uite ce model trebuie sa fim noi cetatenii din Hamerica si tot asa... ARRRRGH!! *sut in boase* DA MAI TACI ODATA! In rest dupa o ora de vizionare si 10 minute mi-a placut de ala cu ochelari care ii mai aducea pe astia pe linia de plutire, cum ca, un worm care se raspandeste si da automat spam si tot asa reprezinta in statisticile astora "Cyberwar"-ul respectiv, duhhhh -- logic, asta se si intampla. Quote