Jump to content
c0d-e-

Nokia cauta prototipul lui N8 impreuna cu politia din Rusia

Recommended Posts

nokia-n8.jpg

Compania Nokia a apelat la autoritatile din Rusia pentru a recupera un prototip de smartphone despre care compania spune ca a fost obtinut de un blogger.

In plus, se pare ca bloggerul a postat imagini si recenzii ale telefonului mobil marca Nokia, inainte ca acesta sa fie anuntat si prezentat oficial de catre companie.

Prototipul pe care Nokia vrea sa-l recupereze este modelul N8, cu ecran tactil, care va fi lansat pe piata in toamna acestui an.

Bloggerul si-a publicat recenziile pe 26 aprilie, cu o zi inainte ca grupul finlandez sa prezinte public telefonul ce urmeaza sa fie lansat in curand.Bloggerul rus, Eldar Murtazin, a fost chestionat, pana acum, si politia ruseasca incearca sa stabileasca daca bloggerul a detinut cu adevarat prototipul telefonului Nokia sau alte proprietati intelectuale ale companiei.

Pe tot parcursul interogarilor de pana acum, Eldar Murtazin a negat ca ar fi detinut vreodata prototipul.De altfel, Murtazin a declarat ca gadgetul nu se afla in posesia sa.

Telefonul si pozele i-ar fi fost aduse de o "sursa", pe care nu a vrut sa o identifice.Politia din Moscova a refuzat sa ofere mai multe informatii despre acest caz.

Situatia Nokia este similara cazului Apple care, pe vremea cand se pregatea de lansarea iPhone 4, un prototip al telefonului ajunsese in posesia unui site de specialitate, care a publicat in aprilie o serie ampla de imagini si informatii despre gadget.

Aparent, prototipul telefonului fusese "uitat" intr-un bar din SUA.

Sursa hit.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest User Name

eu cred ca este vorba de reclama...isi fac reclama pe seama astuia...de ce atata tam~tam ,pentru niste informatii si poze?Totusi nu rezolva mai nimic ,cei de la Nokia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...