Guest Mosad Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 1.Descarcati acest bookmarklet: CPAlead.txt2.Il bagati la Bookmarks.(il numiti cum vreti voi)3.Cand intrati pe un site si va apare CPAlead intrati la Bookmarks si selectati bookmarklet-ul.4.Veti vedea ca protectia a disparut si puteti sa continuati navigarea.Mult succes! Quote
jicu Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 (edited) da mai multe detalii.cpalead e un program de affiliere, ce mama naibii face asta?ce protectie poate exista?bypass ads sau care e avantaju? Edited July 15, 2010 by jicu grama Quote
Guest Mosad Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 Nu este program de afiliere,este un program de asa-zisa monetizare a site-ului prin care te obliga sa completezi niste survey-uri pentru a continua vizualizarea unei anumite pagini. Quote
CyberWolf08 Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 Si in general nu este nici un survey disponibil daca vizitezi site-ul cu IP de romania asa ca trebuie sa te apuci sa te uiti cu "view-source:" la pagina poate vezi ce iti trebuie.Thx chiar merge. Quote
gamer Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 merge pe shitcash?LE: nu merge Sorry but this remover cannot bypass Sharecash surveys.*Do not report this as a fault*.It is unlikely that the remover will ever be able to bypass Sharecash surveys (read in the forum/comments for more details).However, if you can supply any information which may lead to a bypass, please submit it on the site. Quote
razv Posted July 15, 2010 Report Posted July 15, 2010 din pacate, nu am inteles exact cum sa fac, deoarece cand dau click pe bookmark, ma duce pe o pagina goala. oricum, ca sa trec de acele prostii, de obicei folosesc un web-proxy si merge, numai ca trebuie destul de repede sa opresc ff sa incarce alta pagina care imi zice ca nu am javascript activat. Quote
Alexander33 Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 (edited) in sfarsit de cand caut sa scap de ratatii astia cu CPAlead-ul lor....@Mosad daca ai si la sharecash sau la vreo alta prostie d-asta te rog da-mi un pm da mai multe detalii.cpalead e un program de affiliere, ce mama naibii face asta?ce protectie poate exista?bypass ads sau care e avantaju?defapt e o reclama mai agresiva dupa parerea mea ... ca sa vizitezi un site sa vezi nu stiu ce clip/ video mai rar trebuie sa le cumperi produsul sau sa completezi un chestionar dar cum ptr romania nu exista niciodata... trebuie ori banii ori proxy ori "exploit" Edited July 16, 2010 by Alexander33 Quote
Fitty Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 Mersi, imi trebuia pt sixserve Da credite lu Shiba!!!!!! Quote