prodil89 Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Sa ma cac pe nanaul lor de destepti Eu as fii de acord ca Moldova sa se uneasca cu Romania...They are our Bro's Our Nugga's Brother's In Arms Ma cac pe Rusia si pe comunirea lor )) Quote
tjt Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Aia au zis doar adevarul nu inteleg de ce va impacientati asa...Asta e tara in care traim. Quote
daatdraqq Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 Eu daca nu vreau sa primesc un negru francez in magazin ,se numeste ca sunt rasist si pot fi pedepsit pentru asta .Cei din UE daca nu vor sa primeasca o tara in randurile lor cum se numeste ca sunt? Quote
jicu Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 @daatdraqqma sa moara bibi dar ce magazin ai tu mestere? Quote
daatdraqq Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 @daatdraqqma sa moara bibi dar ce magazin ai tu mestere?Nu conteaza ce magazin am ,vorbeam teoretic . Quote
prodil89 Posted July 20, 2010 Author Report Posted July 20, 2010 (edited) Se uita careva pe Realitatea???"Romania nu isi respecat angajamentele" -Asta la enervat la culme pe Basescu bleoehh Edited July 20, 2010 by prodil89 Quote
demon_zone Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 innervatenervatDEX Online, dictionar roman - definitie inerva"Romania nu isi respecta angajamentele"Si nu e adevarat? Desi, mai bine ar sta "cei din guvern" in loc de "Romania". De ce noua ne-au taiat din salarii si au crescut mai toate taxele si lor nu si-au taiat din salarii? Quote
prodil89 Posted July 20, 2010 Author Report Posted July 20, 2010 (edited) )Frate im bolnav e a 2-a oara LE:Gata bah hooo am scris grabit pentru ca mai vroiam sa prind ceva din discurs Edited July 21, 2010 by prodil89 Quote
Cheater Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 Se uita careva pe Realitatea???"Romania nu isi respecat angajamentele" -Asta la enervat la culme pe Basescu bleoehhCorect e "l-a" - pe el-> l, a enervat, la legat se scrie cand spui mergem la piata.Am vazut discursul sau, nus cat l-a enervat in realitate, nu cred ca are probleme de somn vis-a-vis de situatia tarii, dar mi s-a parut corecta si obiectiva atitudinea lui fata de subiectul moldovenilor la sfarsitul conferintei cand i-a fost pusa o intrebare pe aceasta tema de catre un reporter care vorbea prost romana.Printre altele a spus cum am specificat si eu mai sus ca, marea parte a moldovenilor nu vor merge in alte tari din ue ci daca vor merge unteva doar vor trece prutul. Iarasi mi-a placut justificarea acestuia cum ca "avem o obligatie de sange", ff frumos spus.Tatiana Stepa - Balada Pentru Basarabia - Tatiana Stepa - Balada Pentru Basarabia - Trilulilu Audio Muzica Quote
prodil89 Posted July 21, 2010 Author Report Posted July 21, 2010 Mda si "Ei nu vad cand lucreaza ilega in alte tari dar vad atunci cand intra in Romania LEGAl" sau ceva de genu....AA si mai lasa-ma BAAAH ca eram grabit cand am scris...Desi chestia cu "INNERVAT" ehm....e a 2-a oara )) Quote