jicu Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 ia ca sar si eo cu stirea asta.uitete ca tipa slugile lui voiculescu ca nu este in tara actori si profesori si doctori..uite ca daca vor sa munceasca se poate.gata toti ca mergem in strainatate in loc sa facem agricultura in romania. Din ce in ce mai multi medici straini sunt interesati sa lucreze in Romania - Stirileprotv.ro Quote
greenie Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 Am vazut stirea astazi la actualitati; dupa mine felicitari lor, este ok cu doctori staini, dar pe de alta parte, trebuie sa si ai bani. Un doctor bun, ginecolog, consultatia 30 minute 800 lei ?! Quote
jicu Posted July 20, 2010 Author Report Posted July 20, 2010 da ai dreptate greenie cu preturile de consultatie.eu am vrut sa subliniez ca si doctorii romani pot sa isi castige decent painea.am vazut ca o operatie pe coloana costa 1 000 E nu foarte foarte mult avand in vedere policlinica si "mana de lucru".cunoscut o prietena de familie mai invarsta care sa operat tot de coloana si a duso la mai mult de 1 000 E si..inca trage..ca sa nu zic altceva.iarasi am un prieten care in copilarie de la un fotbal era sa isi piarda mana din cauza unui doctoras mai tanar care nu la "curatat". Quote
N-W-A Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 de subliniat, "La spitalul privat".Ati dat cu bata in cacat, cine isi permite sa dea pe o consultatie 40 de euro, intr-un spital privat? Quote