aaa1 Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Am ceva ani la bord si am lucrat in telecom pe network dar m-am saturat si am dat quit ca imi ajunge cat am lucrat la stapan , pe bani multi intradevar dar si pe munca multa de mi s-a acrit. Ca o prima constatare referitoare la RST ma frustreaza aici ca majoritatea linkurilor sint expirate- ma refer la cele cu tutoriale, carti, postari de softuri.Cand sa downloadez ceva de pe rapidshare -expired- de imi trece cheful sa mai continui....Chiar asa nu s-a gasit o solutie ca sa aiba acces la ele si cei intarziati?E totusi un site de 30.000 membri..... Quote
Nytro Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Solutii ar fi, dar nu se implica nimeni. Nimeni nu are timp. Voiam sa facem o sectiune de download, dar nu sta nimeni sa organizeze fisierele pe categorii. Quote
ronin33dan Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Salut Si bine ai veni! Nu te crampona la domeniu varsta...sunt destui pe forum care sunt cam "expirati" fata de media de varsta aforumului.Unul sunt EU !!! Daca ai nevoie de ceva sectiunea cereri , daca nu , un scurt PM catre cel care a postat linkul. Succes ! Quote
hozarares Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Salutare, wellcome and relax: Ronin33dan are dreptate.Si i`os unu` dintre expiratii aia.... Quote
aaa1 Posted July 25, 2010 Author Report Posted July 25, 2010 Ronin33dan multumesc mult ca te oferi sa ma ajuti dar cred ca ar fi mai buna gasirea unei solutii dupa cum zice Nytro pentru ca astfel vor beneficia mai multi iar calitatea atat a cunostintelor cat si a siteului vor creste. Timp este pentru toate. Quote
skipper Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 salut...bine ca la la stealere sunt linkurile on Quote
jicu Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 @salut...bine ca la la stealere sunt linkurile on tare salut.povestete cateva din experienta "de la bord" ca si asa se plictiseste lumea.. Quote