CODEX Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 A venit vacanta uite ca am si eu mai mult timp liber ...si dupa o lunga perioada de timp de pauza ( Pauza de la RST , chiar si pauza de la pc , pauza de la hacking si tot ce tine de IT ) am zis ca hai sa vad ce se mai intapla cu forumurile pe care activam ce se intampla cu RST cum a evoluat lumea ; sau a involuat ? Aici ma refer la membrii mai vechi al acestui forum si la cei care activaza de macar vreo 6 luni. Intrebarea : Forumul progreseaza sau regreseaza ? Observ ca din ce in ce mai multa lume se prosteste adica nu-si mai dau interesul , s-au plictisit sa caute XSSuri SQL-uri si sa mai "sparga" siteuri . De scris editoriale sau articolole nu se pune problema , lenea e generala in multe cazuri , in schimb off-topicu am observat ca ruleaza , si si acolo deja parca se da in prea mare prostie in loc sa se discute ceva interesant sau macar mai concret "just off-topic" Deci dragi tovarasi ca idee generala , ca si comunitate cum vi se pare ? Regresam sau progresam ? Quote
Bebe1911 Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Buna intrebare..suntem inca pe linia de plutire zic eu. Quote
famouz Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 sincer eu zic ca regresam,chiar daca particip si eu la asa ceva.putine tutoriale,subiecte interesante,etc.Cand am intrat eu aici prima data chiar aveam ce vedea,acum unii utilizatori mai vechi gen nemessis,benny ..nu prea'i mai vad...si multi utilizatori noi sa zic cum sunt si eu,facem multe multe subiecte aiurea care nu are legatura cu securitatea,hack,it,etc. Quote
begood Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 E invazie de copilasi de 12 ani, nu doar aici.Restu intre 15-18 vor sa fie ajutati cu tot felul de abureli, habar nu au foloseasca google.Iar restu' is lenesi. Cei "batrani" de pe RST, cand au vazut invazia de copilasi au dat bir cu fugitii.Uite, de exemplu acum am timp si m-am apucat calumea de visual c++, tutoriale on line cacalau. python urmeaza. Apoi probabil ASM. Vacanta asta oricum ploua zilnic => de ce nu as pune mana pe "carte" ? Quote
Nytro Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Nu doarme insa toata lumea. Eu scriu pentru revista, sper sa iasa ceva.In plus, pe langa Dan Brown - Simbolul pierdut citesc si C++ manual complet - Herbert Schildt.Si mi-am busit cartusu de la imprimanta, nu imi mai pot scoate articole sa le citesc. A, oricum, am timp pentru ca de 3 zile de cand m-am intors de la Bucuresti tot ploua pe aici, am iesit decat de vreo 2-3 ori... Quote
bambocha42 Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Regres .Toata lumea vrea sa sparga site-uri , parole de mess.Cand a aparut iStealer , toate lumea punea intrebari .Regres peste tot , abia se mai posteaza tutoriale . Quote
Nytro Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Pai daca tot ziceti ca regreseaza si ce pula mea mai face, voi de ce nu faceti nimic? Ce ati postat si voi util in ultimul timp? Uitati-va la ultimele posturi, sunt numai la Offtopic probabil.Asa ca nu mai dati din gura degeaba. Quote
CODEX Posted July 28, 2010 Author Report Posted July 28, 2010 Imi place ca mai sunt oameni care mai incearca sa aduca mereu ceva nou . Ideea cu revista e foarte buna . O comunitate mereu trebuie dezovoltata in toate partiile , Da nu toata lumea doarme , e adevarat , se vede cine munceste si cine nu .Incep sa vad chestia asta ca pe o recesiune , ca si criza mondiala daca in america nu sunt bani nu avem nici noi -> daca pe principalele mari forumuri din lume nu apare ceva nou , nici la noi nu apare ( sau apare da mai rar )Oricum nu-i o mare problema , pana la urma suntem in romania ...omu prefera sa se uite la prostia de TV sa vada ca i-o murit vaca la badea Ion sau ca Fernando de la CS a mai scos o piesa . O sa trecem si peste asta sper Quote
Nytro Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Pentru ceva nou e nevoie de munca. Si munca asta nu e platita. Altfel as face cate ceva daca as primi bani pentru ceea ce fac.Incep sa constientizez ca intr-un fel pierd timpul aici cand as putea castiga bani lucrand la altceva. Dar deocamdata cel putin inca fac asta din placere, lucrez fara sa ma astept la ceva special, doar la multumirea celor pe care ii ajuta munca mea. Quote
spance2life Posted July 28, 2010 Report Posted July 28, 2010 Eu mai mult stau si citesc forumul, cred ca o sa iau legatura cu nystro ca vad cu ce pot sa ajut si eu la revista si enciclopedia aia (am fost citit printr-un thread).CODEX partea cu Romania si cu criza mi-au placut , dar noi ne adancim mai tare in recesiune si mai tare ... pana cand omu iese in strada, dar nu are rost sa intind vorba si sa ies din subiect, din unghiul meu de vedere din cate citesc thred-urile noi si cutrier forumul, graficul de evolutie a comunitati este o linie orizontala cand te uiti de la distanta dar cand o privesti de aproape apar mici urcusuri si coborasuri, astea se intampla cand un idiot vine cu o intrebare stupida coborand linioara si urcand cand cineva mai deschide un thread k-lumea. Poti spune linioara asta e ca pulsul unui batran ce sufera cu inima. Quote
Guest Nemessis Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Lumea cauta metode sa faca bani. E timpul sa isi dea si altii interesul in privinta forumului. Quote