drunnnk_123 Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Hai sa pun si aici cateva invitatii . Nu trebuie decat sa intri pe link si sa completezi , iar dupa confirmi emailul TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare TheFiles.Ro :: Inregistrare daca mai aveti nevoie lasati mesaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slym Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Merci drunnnk_123 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Alta clona dupa filelist,thx anyway,sa vedem cum este. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 l-am facut de test sa vad cum merge treaba,n-am nimic cu tine lol.edit:contul care l-am facut are usernameul :muevoua:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 (edited) Nu l-am incercat deci nu stiu daca este clona, dar stiu ca am mai vazut un astfel de site mai demult ca filelist-ul doar ca avea un java script care iti verifica daca iti merg jocurile care vrei sa le descarci cica...Edit: Ceva de genul asta http://www.systemrequirementslab.com/cyri , af fi frumos sa aiba si filelist-ul o lista cu jocurile si sa verifice un pc... Edited July 29, 2010 by curiosul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Nu l-am incercat deci nu stiu daca este clona, dar stiu ca am mai vazut un astfel de site mai demult ca filelist-ul doar ca avea un java script care iti verifica daca iti merg jocurile care vrei sa le descarci cica...E mai simplu sa folosesti asta: Can You Run It Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Doar ca acolo nu ai toate jocurile, dar nu cred ca este chiar asa de greu sa te uiti pe site-ul producatorului sa vezi cerintele minime la un anumit joc si sa verifici componentele unui pc...,, o sa incerc sa vad ce reusesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FakeCN Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Sa imi bag pula in ala care mi-a folosit nick-ul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Cumpara-l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...