phantomas90 Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 (edited) download: http://www.rvlgames.com/demos/RVLHacker-Demo-Setup.exe e destul de interesant jocul. Incercati-l. Poate unii ati auzit de el, dar in principiu se adreseaza incepatorilor. Edited July 30, 2010 by phantomas90 Quote
branzel Posted July 30, 2010 Report Posted July 30, 2010 ar fi mai interesant daca ar fi jocu full Quote
phantomas90 Posted July 31, 2010 Author Report Posted July 31, 2010 ar fi mai interesant daca ar fi jocu full cred ca are un simplu serial de trecere la full....adica nu trebuie sa downloadezi alta varianta mai mare ca sa fie tot jocu, avand in vedere datele care constituie o misiune in comparatie cu dimensiunea installerului, deci ramane de facut un bypass...cum ti se par misiunile? Quote
bcman Posted July 31, 2010 Report Posted July 31, 2010 Asa se numea Am jucat acum ceva timp. Am auzit de el in revista LEVEL. Crak sau serial nu am gasit pentru el nici macar pe tracker-e private. Inteleg ca e facut de romani (asa scria in LEVEL) Quote
branzel Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Asa se numea Am jucat acum ceva timp. Am auzit de el in revista LEVEL. Crak sau serial nu am gasit pentru el nici macar pe tracker-e private. Inteleg ca e facut de romani (asa scria in LEVEL)in ce numar al revistei ? Quote
florin91 Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 Da, e bun pentru incepatori.Eu cred ca RVL Hacker e doar un mod pentru Hacker Evolution, cautati pe google si incercati-l daca va place RVL Hacker. Quote
bcman Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 in ce numar al revistei ?Nu sunt acasa si nu am colectia de reviste la mine A fost parca la inceputul lui 2010 sau sfarsitul lui 2009, nu mai stiu exact:sad: Quote