Jump to content

florin91

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by florin91

  1. Puteti sa va inscrieti si la Circuits and Electronics -> Circuite si Electronica https://6002x.mitx.mit.edu/
  2. Am vazut ... 09 cred ca e de la luna nasterii, nu de la agent 007. Sunt curios daca o mai fi adresa de mail functionala sau daca mai are acces la mail.
  3. Am gasit pe internet un site care calculeaza ce vrei tu, adica raza stiind doar coarda si lungimea arcului. De exemplu site-ul Circle Calculator poate calcula ceea ce vrei tu, scriptul fiind in javascript. O formula aplicabila si care se poate calcula pe wolframalpha.com este aici: Case1: Math Forum: Ask Dr. Math FAQ: Segments of Circles O formula mai explicita, dar si mai dificila este aici: Math Forum: Ask Dr. Math FAQ: Segments of Circles site-ul unde am gasit si celelalte link-uri. Atat scriptul, cat si formula le-am verificat cu urmatorul desen : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
  4. Ia uita-te ce placa de baza ai ca poate ai setare in bios asa cum am si eu. Asa e mult mai simplu.
  5. Din cate stiu, se folosea la reletele de calculatoare din licee care foloseau windows xp si tot se instala counter-ul a doua zi Mai apoi s-a trecut la Vista si sistemul lui de limitare a userilor ... dar tot se rezolva cu stick ... In ceea ce ma priveste, niciodata nu mi-a placut programul. Intradevar, in alte sectoare este folositor (desi ar fi alte alternative), dar nu pt mine @home.
  6. Un ibm pc, 486 cu windows 95, avea doar floppy disk. Alte specificatii nu mai stiu sigur ... Stiu ca jucam pe el mario, voley, dogs, ... si ma mai jucam cu un program de psihologie pe nume Eliza Ecc. Hmm, chiar nu stiam ca a fost creat de catre MIT Psychology of Cyberspace - Computerized Psychotherapy Download : MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service , Incercati! Edit: PT WS7 X64 >> Dosbox!!
  7. Tie iti arata si numarul pe care ti l-ai ales ? Ciudat ... Mie nu imi arata, imi arata decat simbolul.
  8. //Edited The message you entered is too short ... Adica e challenge ? Daca e challenge, de ce la offtopic ?
  9. florin91

    Ctrl + v

    Boot Multiple ISO from USB (MultiBoot USB) | USB Pen Drive Linux // ma uitam ce distributii sa pun pe stick
  10. Da, e bun pentru incepatori. Eu cred ca RVL Hacker e doar un mod pentru Hacker Evolution, cautati pe google si incercati-l daca va place RVL Hacker.
  11. Ce distributie linux ai folosit in film? Si de ce ai pus domeniul serverului "ftpaccess" , pentru a ne duce cu gandul la ftp ?
  12. 0d3f78f136be44e8215e84ab2bdd1de3 --- hint: "md5 decrypter" LE: Google ^^
  13. Nu poti sa folosesti o lista cu proxy-uri si sa faci vizite din php cu ele ?
  14. Merg si mai multe distributii pe un stick si sa aleg distributia linux pe care vreau sa o boot-ez dintr-un meniu bootloader? De exemplu pe un stick de 2 gb sa pun si .iso cu ubuntu de 700 mb, +cel cu arch + cel cu slax ? Daca se poate, cum ar trebui sa procedez ca sa reusesc ... sa nu dea "kernel panic" ?
  15. Cum pot sa boot-ez de pe usb manual, fara programul asta, de exemplu am o imagine .iso care nu este in lista si vreau sa copiez continutul si sa fac stick-ul bootabil. Am vazut ca se poate fie cu grub bootloader, fie cu isolinux, dar cum pun bootloaderul in mbr-ul partitiei de pe stick?
  16. Am primit, mersi! LE: Nu fac spam, doar ca vreau sa se inteleaga ca oferta e adevarata! Intr-adevar, este un lucru nou si bine-venit!
  17. si eu daca se poate, ai PM cu adresa de mail. Mersi!
  18. md5 9ec4c12949a4f31474f299058ce2b22a Interesant, pentru o institutie guvernamentala din America care se ocupa de "cyberspace", chiar nu mai auzisem de ea pana acum.
  19. Bine ca am terminat cu totii! Cred ca aici se vor afisa rezultatele: Bacalaureat 2010
  20. filehost_1.jpg ? arhiva cu un document ts.rtf despre Workshop ”Last Glacial Inception” October 24–25, 2002, PIK building A31, Potsdam, Germany > List of Participants ?
  21. Date of Birth e completat corect ?

    ___________________________

    Off: Cine-i nascut pe 2 mai .... :D:))

  22. Mai e o problema la punctul d) in pascal, in legatura cu variabilele. Deci n=[n/10] asta inseamna ca declar n integer sau real ? Si la compilat, mai dadea cateva erori, depinde si de mediul de compilare, cred. Ca alternativa la vechiul borland, nu exista un bun compilator si pt pascal cum este, de exemplu, pt c mingw ?
  23. As avea si eu nevoie de ajutor la informatica ! :confused: Va multumesc!
×
×
  • Create New...