phantomas90 Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 nu stiu daca am postat bine! imi cer scuze. JOE: hi pwd.reset@ymail.com: cew mah? JOE: haha I just scored 82 on this IQ test pwd.reset@ymail.com: mata JOE is typing... JOE: http://IQ-QUIZ-CHECK.INFO Can u take it plz and tell me what u get? e o discutie pe mess..respectivul(JOE) nu vorbeste de obicei engleza. aveti grija! Quote
loki Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 daca il cunosti e clar ca e un virus de mess.daca nu il cunosti poate fi un bot.E de evitat sa apasati pe linkurile primite pe messenger. Deobicei daca primesc de la cineva cu comentarii in genu asta, mai intreb "da ce ai fa acolo". In general insa primesc linkurile cu comentarii in romana care il explica oleaca, altfel nu dau click. Quote
famouz Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 a fost postat ceva de genul acum vreo 2-3 zile de pax am impresia,un bot. Quote
phantomas90 Posted August 3, 2010 Author Report Posted August 3, 2010 Nu e bot, JOE ala il cunosc, George il cheama, e roman. Quote
Paul4games Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 Ba da este un bot....pentru ca prietenul tau a fost infectat cu un auto-spreader si ala da mesaje....si calculatorul prietenului tau a devenit botul cuiva.... Quote