jicu Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 Curvele, în faliment! Trei prostituate din Ploie?ti au de dat la stat peste 1 milion de lei din amenzi :: Libertatea.ro au intocmite si doare pentru insolvente ) ati barbadit vreo una? Quote
Guest ballack Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 _@_ deznoada asta , pls .Nuti cre'ca e ma-sa lu` bleg . Quote
p3tru Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 plm, daca ar avea bani sa-si plateasca amenzile romania ar iesi din criza =] Quote
Flubber Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 Gresit, gresit, gresit! Astea din articol sunt tarfe, curvele sunt astea descrise aici.Daca isi vinde Gigi Pedala a.k.a. Pimpo du New Y0rk hi5 lantu de la gat, poate ar platii si ele... 50 de lei. Quote
jicu Posted August 3, 2010 Author Report Posted August 3, 2010 ballacutz e normal sa capete omu experienta.ala de pe blogu lui mirciulica badea e simpatic dar trebuie bine digerat.asta badea e ca mancarea de porc si matematica..cade greu la stomac. Quote
Guest User Name Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 fiecare cu ce stie mai bine,nu toti au bani,ca voi...cine mai are bani pe aici ? Quote
Fitty Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 Eu am avut cinzej da mii, mi-am luat un carlsberg si acum mai am dooj da mii. Ce sa-mi mai iau de dooj da mii? Quote
famouz Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 Eu am avut cinzej da mii, mi-am luat un carlsberg si acum mai am dooj da mii. Ce sa-mi mai iau de dooj da mii?2 paini mai mici Quote
jicu Posted August 3, 2010 Author Report Posted August 3, 2010 ))) cica nu toti au bani aici.nu e vorba de bani sau de high life.ii vorba de 250 scurtu.. Quote
loki Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 daca nu citesc articolul dar zic din amintiri ca amenzile prostituatelor se ridicau de ani de zile la asemenea valori... se pare ca Libertatea nu mai are subiecte si invie stiri vechi.Problema e ca nu puteau fi taxate ca n-aveau bani si se prostituau in continuare macar pentru amenzi.Deobicei le baga la munca in folosu comunitatii.Nu ne scot astea din criza. Mai degraba ar legaliza prostitutia ca sa faca statu o afacere ca de, popor de futut nu suntem noi?.... Quote
alex_cismas Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 Frate.. depinde si unde te duci.... In Bucov sunt urate.. E una buna la nord.. si mai bune`s alea din Paulesti... si daca esti mai smecher te duci la matroane :> . Si troznesti ceva mishto... Quote