v3ctor Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 Pareri ?! Vine o vreme, care vine, dar mai rar in istorie, cand pasim din lumea veche in cea noua, cand o epoca se sfarseste, si cand sunetul unei natiuni, de mult oprimate, isi gaseste forta de expresie. (Jawaharial Nehru) Cei care nu pot invata din istorie sunt condamnati sa o repete. (Goerge Santayana) Quote
informatician Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 Foarte frumoasa prezentarea, distrusilor din conducerea tarii dati-ne tara inapoi ! Quote
tjt Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 Atâta timp cât una gândim ?i alta facem, România este deja un stat bilingv... Quote
Guest User Name Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 este vina noastra...noi am votata,noi suntem raspunzatori!peste 80% din tineret ar pleca din tara sa se duca la munca.tu nu ai face lafel? Quote
v3ctor Posted August 6, 2010 Author Report Posted August 6, 2010 Sincer , nu cred ca as pleca din Romania ! Iubesc tara mea , excluzand grupurile care o conduc , care nu ii consider reprezentantii mei si ai tarii (Basescu nu este presedintele meu , este dreptul meu sa nu il accept si voi face tot ce depinde de mine ca sa ne indreptam spre un viitor mai bun) ! Sunt atatea lucruri frumoase aici si indraznesc sa spun ca nimeni nu are de ce sa nu iubeasca Romania . Stiu , sistem corupt , bani putini , institutiile statului varza etc , nu exista tara perfecta (daca aveti impresia ca va mutati in alta tara si va curge cu lapte si miere va inselati amarnic , da sunt de acord ca exista tari unde se traieste mai bine dar toata viata veti trai ca niste straini acolo ) . Inca ceva : Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume ! (Mahatma Gandhi) Quote