Jump to content
v3ctor

Mesaje din trecut !

Recommended Posts

Posted

Pareri ?!

Vine o vreme, care vine, dar mai rar in istorie, cand pasim din lumea veche in cea noua, cand o epoca se sfarseste, si cand sunetul unei natiuni, de mult oprimate, isi gaseste forta de expresie. (Jawaharial Nehru)

Cei care nu pot invata din istorie sunt condamnati sa o repete. (Goerge Santayana)

Guest User Name
Posted

este vina noastra...noi am votata,noi suntem raspunzatori!peste 80% din tineret ar pleca din tara sa se duca la munca.tu nu ai face lafel?

Posted

Sincer , nu cred ca as pleca din Romania ! Iubesc tara mea , excluzand grupurile care o conduc , care nu ii consider reprezentantii mei si ai tarii (Basescu nu este presedintele meu , este dreptul meu sa nu il accept si voi face tot ce depinde de mine ca sa ne indreptam spre un viitor mai bun) ! Sunt atatea lucruri frumoase aici si indraznesc sa spun ca nimeni nu are de ce sa nu iubeasca Romania . Stiu , sistem corupt , bani putini , institutiile statului varza etc , nu exista tara perfecta (daca aveti impresia ca va mutati in alta tara si va curge cu lapte si miere va inselati amarnic , da sunt de acord ca exista tari unde se traieste mai bine dar toata viata veti trai ca niste straini acolo ) .

Inca ceva : Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume ! (Mahatma Gandhi)