Jump to content

informatician

Active Members
  • Posts

    135
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Maramures

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

informatician's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Sa vedem cand vine unul care a terminat si o facultate, sa zica:studiile nu sunt deloc importante.
  2. Poate nu se va ajunge chiar la dictatura..oricum regret ca doar la anul voi putea parasi tara si eu..
  3. Notezi 3 la x=t rezulta t la a3a+t la a2a-17 * t+15=0.Aceasta ecuatie se rezolva cu schema lui Horner si are ca solutii numerele:t1=1,t2=3 si t3=-5 care nu convine.Inlocuind rezulta x=0 si x=1.
  4. Daca nu esti dispus sa ma ajuti, nu te baga, nu te intereseaza pe tine pt ce sunt problemele.
  5. Am nevoie de om/oameni care sa ma ajute cu o problema, platesc pt ajutorul prestat daca iese..Pm me.
  6. Nu-mi iese ceva..daca e bun careva sa-mi scrie si mie codul de la b..o sa-i multumesc!
  7. Salut..tot ma chinui cu o problema, si nu i-am dat de capat inca decat pe jumatate.Cam asta ar fi: Un oras are m strazi bidirectionale, de lungimi cunoscute. Strazile se pot intersecta doar la capete, iar o persoana care porneste dintr-unul dintre capetele unei strazi, poate sa ajunga în oricare alt capat al oricarei alte strazi, mergând doar pe strazile orasului. Capetele strazilor sunt numerotate cu numerele naturale 1, 2, …, n. O persoana porneste din capatul X al unei strazi si vrea sa ajunga în capatul Y al unei alte strazi, parcurgând un drum de lungime minima, cu restrictia ca drumul trebuie sa treaca în mod obligatoriu pe strada având capetele A si B. Se stie ca exista întotdeauna un drum elementar de la X la Y, care contine strada având capetele A si B. Scrieti un program C++ care citeste din fisierul strazi.in numerele n, m, X, Y, A, B cu semnificatia din enuntul de mai sus si m triplete de numere de forma reprezentând capetele strazii si lungimea acesteia si care scrie în fisierul strazi.out: a) pe prima linie, numarul de strazi care au unul dintre capete în A; pe urmatoarea linie lungimea minima a unui drum care pleaca din X si ajunge în Y trecând prin A si B. Punctul a e banal..dar punctul b este mai greu si nu l-am rezolvat.Stiu ca se rezolva cu algoritmul lui dijkstra..
  8. Care ma poate ajuta sa modific o problema in c++, pm me!
  9. Poti sa faci, eu n-am investit nimic..am deja 10 lei si au trecut vreo 15 zile de cand mi-am facut contul, si in plus de asta in unele zile n-am intrat deloc..si nu am atacat alti playeri.
  10. Ma adresez in principal celor care n-au auzit de acest joc, destul de interesant.In timp de 1 luna puteti face pana la 50-60 lei, iar cand strangeti 20 euro o sa-i puteti retrage prin transfer bancar.Care e curios si vrea sa-si faca cont, reply sau pm!
  11. Asta-i parerea ta, daca crezi ca toate evenimentele prezentate sunt coincidente, atunci e clar.
×
×
  • Create New...