qbert Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 Daca ai schimba numele lu` pax nu as ezita sa il pun ca wallpaper.Nice:) Quote
demon_zone Posted August 8, 2010 Author Report Posted August 8, 2010 nu nu. Asta e numa pentru Pax. me paxist. Pax, ce God avem? Quote
BGS Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 Nu il cunosc pe Pax da sigur e mai bun ca Base si Boc asa ca PROSPER TO THE NEW WORLD ORDER !PAXISM Quote
Fitty Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 Vad ca l-ai facut mare, pentru monitorul lui Imi place. Da si mie fontu' Quote
demon_zone Posted August 8, 2010 Author Report Posted August 8, 2010 http://www.cncgames.com/redalert3_downloads/redalert3_fonts.zip Quote
kNigHt Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 Fa-mi si mie unu te rog daca ai timp ^^Rezolutia mea: 1440x900 Quote
demon_zone Posted August 8, 2010 Author Report Posted August 8, 2010 cool, same resolution here, toomaine. Acuma dota Quote
BGS Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 Off Topic:Cool pe ce server joci Demon On: Imi faci si mie unu cu DotA? Quote
demon_zone Posted August 9, 2010 Author Report Posted August 9, 2010 Fa-mi si mie unu te rog daca ai timp ^^Rezolutia mea: 1440x900 Off Topic:Cool pe ce server joci Demon@ Garena, pe care apuc. Da da-mi add: Rinkatodo.Uncia@ Battle.net , Northen . Da add la ManozaurOn: Imi faci si mie unu cu DotA? na, bucura-te. 1. Normal2. Blood Seeker * cred ca l-am colorat prea "puternic" 3. Soul Keeper4. Panda5. Sven6. TraxRequest catre Kwe sau Nytro . Bagati [thumbnail][/thumbnail] plsSs -.-'' Quote
BGS Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 Merci ^'> mult le-am luat pe toate .Eo joc pe Eurobattle daca vii cumva peacolo da add la [_[Phantasm]_] !De vreo 2 zile am descoperit si eu Photoshop si acum ma joc prin el . Quote
kasmir Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 poti sa mai faci inca una si pentru mine, pe care sa scrie Carder.ro ? Multumesc foarte mult! Quote
demon_zone Posted August 10, 2010 Author Report Posted August 10, 2010 nuThis shit if for pax, pax fans and dota fans only. Quote
kNigHt Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 @demon_zone eu ma refeream mai mult daca ai timp sa-mi faci un wallpaper mai diferit, cu numele meu Quote
wizardruls Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 sal, sunt facute in PhotoShop ? cu AdobeFireworks ai lucrat ? Ma interesa, cum ai facut efectul de oglinda la text .... Quote
bizar Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 sal, sunt facute in PhotoShop ? cu AdobeFireworks ai lucrat ? Ma interesa, cum ai facut efectul de oglinda la text ....copy > flip > gradient; nu e greu deloc.Ai facut wallpaper cu Panda si nu ai facut cu Bara? Imi place ca ai pus imagine cu Illidan pentru Terror! Quote
wizardruls Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 copy > flip > gradient; nu e greu deloc.Credeam ca in Photoshop exista vreun buton special pt asta.... pt ca in fireworks nu exista .. si eram curios. Thx anyway Quote
demon_zone Posted August 12, 2010 Author Report Posted August 12, 2010 Ai facut wallpaper cu Panda si nu ai facut cu Bara?nu am gasit render. Si ca sa decupez, mi-e prea lene. Totusi, da-mi o imagine cu bara si am sa o decupez, candva . . . @demon_zone eu ma refeream mai mult daca ai timp sa-mi faci un wallpaper mai diferit, cu numele meulenea - biggest enemy. al, sunt facute in PhotoShop ? dapcu AdobeFireworks ai lucrat ?nop. Mai usor e in photoshopMa interesa, cum ai facut efectul de oglinda la text .... Si cum o zis bizar, dar eu i-am dat duplicate> flip vertical> opacity 20% sau cat i-am pus ^^ Quote