v3ctor Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Peste tot spune ca e undeva in jur de 97% !? (eu spun ca e mult sub 90%) .Si cand ma gandesc : si YouTube - femeile bolnav cu cardiesi sau YouTube - Balci de Balci !si ca avem peste 2 milioane de rromi ! (nu ma refer numai la rromi ca sunt fara scoala , sunt si multi romani pe langa ) . Poate de asta a fost reales Basescu !? Quote
LLegoLLaS Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 nu crede ...fi sigur ca de asta a fost reales betivanu'! Quote
Guest User Name Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 stai linistit,mai sunt multi ca el,dar si mai rau e ca au diplome,carnete auto ,si habar nu au sa scrie. Quote
Shinny Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 De fapt cred ca mai mult sunt semi-analfabeti.Fiecare se pricepe sa scrijeleasca pe foaie cu un pix cateva cuvinte care nici macar nu sunt scrise corect si care nici macar nu formeaza o propozitie in romana.Guvernul se lauda de fapt cu rata de 97% de alfabetizare deoarece copii stiu sa scrie si sa citeasca,fac si ei 3-4 clase si gata.Asta inseamna rata de alfabetizare in Romania din pacate.Nu conteaza cat dureaza sa citesti o propozitie ,sa o formulezi sau sa o scrii conteaza ca poti deci esti alfabetizat. Quote
LLegoLLaS Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 pana la urma e vina noastra....noi , majoritatea l-am ales (daca e sa excludem smecheriile lor).Nu l-au ales altii de afara.Pana la urma meritam Quote
v3ctor Posted August 25, 2010 Author Report Posted August 25, 2010 Motivul pentru care a fost ales cred eu , este ca el reprezinta o mare parte dintre romani ! Quote
hozarares Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 In comparatie cu tarile "occidentale", inca mai avem un nivel de scolarizare bun. Cred ca e ultima zvacnire. Quote
GangsterLee Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 in tarile occidentale stiu putin dar o stiu bine...la noi in schimb stim mult si cam prost.....ma refer la o mare majoritate(vorbesc din perpectiva romana si occidentala).exista in romania oameni foarte inteligenti dar nu stiu sa foloseasca talentul 100% in scop util Quote
ronin33dan Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 In comparatie cu tarile "occidentale", inca mai avem un nivel de scolarizare bun. Cred ca e ultima zvacnire.Inca ...bine spus, dar durerea mare este cat va mai dura acest INCA !!! Desi pe deoparte mi-ar place ca cel ce va termina o scoala sa fie specializat pe un domeniu, nu cum era inainte , multilateral dezvoltat si in realitate nu stia nimic concret..........cate putin din toate. Quote
mamaligaru Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 (edited) "Vreau sa-mi fac o prietena da' nu gasesc". - Google it!Depinde si de mentalitatea romanului, daca el este prostit de mic de ce vede la TV iar ma-sa il indoapa cu tampenii din barfele pe care le-aude, e normal ca acesta cand ajunge mare sa tina cont de toate alea si ajunge un dobitoc manelist si inapt votandu-l pe basescu. Edited August 26, 2010 by mamaligaru Quote