spance2life Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 Buna, sunt nou in domeniul hack, prank, etc. Nu am mare experienta in acest domeniu. Cred ca suna ca o intrebare de copil, ce sa fac sunt incepator in domeniul asta.De curand mi-am schimbat provider-ul, este o retea de calculatoare prin care mi se furnizeaza si net. Daca intru la WORKGROUP vad toare computer-ele conectate la net (retea).Pot sa intru intru computer din ele asa intr-un mod mai necrestin sa vad tot continutul HDD-ului si sa pot copia/sterge ... fisierel ? Si reteaua e protejata adica sa nu te poti loga intr-un pc cu user-ul si parola de la pc. Pot vedea ce are numai la Sharing. Quote
begood Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 esti in LAN cu ei => te poti juca mult si bine.un start frumos ar fi sniffing in retea cu cain and abel. apoi poti urca programul abel daca gasesti un "writable share". apoi te poti juca cu metasploit si smb scan. apoi... mai cauti si tu informatii Quote
spance2life Posted August 26, 2010 Author Report Posted August 26, 2010 Da am inteles. Da cum gasesc un "writable share", cum am zis sunt nou, nu le am cu astea Quote
prodil89 Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 Ahhhhhh Net bios......CMD....de ajuns.Also functioneaza si in afara LAN-ului ohhh ce ma mai distram ascultam muzica si ma uitam la filmeele unor cocalari Quote
pyth0n3 Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 Îmi explica ?i mie cineva cum va ofer? ??tia internet ? Quote
adi003user Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 probabil vecinu are un router si da net la restu Quote
blech Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 cauta si citeste pe net despre cain... te ajuta putin la inceput..apoi cauta backtrack si vezi ca au niste sectiuni de learning chiar la ei pe site Quote
spance2life Posted August 30, 2010 Author Report Posted August 30, 2010 Nu distribuie o companie net pe aici. Quote