Fatal1ty Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 o sa va arat o modalitate veche,insa de succes, folosita de mine pt a intra in PC altora ...radmin este prietenul vostru ...mai exact ghost radminam facut un server care odata rulat pe Pc victimei instaleaza silentios(adik fara sa avertizeze userul Pc-ului) radminul pe portul "4321", pass "xplicit"voi trebuie sa dati serverul victimei apoi,dupa ce victima il ruleaza, va conectati la ea cu radmin-ul punand ip-ul ei, portul si pass-ul pe care l-am spus mai sus & BOOM!! "yeaaaaah baby ...i`m a hacker !!! i`m in!! i`m in that fkin Pc"dak aveti nelamuriri in legatura cu ce am postat dati un replybafta all serverul:aici Quote
mc1 Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 mul?žan fain da Â?tiam Quote
Smiley Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 da stiam si eu . folosesc momentan ca sa intru la astia de pe retea Kaht . Quote
Smiley Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 au xp majoritatea , dar nu folosesc mai nimik astia sa se apere Quote
MadBadSad Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Kaht merge numa pe sp1 ? si pe 2000 asa stiam am formatat cu kaht .. peste 50 pc cand aveam retea Quote
Smiley Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 nu stiu , la mine a mers si pe sp 2 . cred ca difera vers de kaht . oricum am futut toate reteaua Quote
dGtL_hPo6 Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Smiley")</div>nu stiu , la mine a mers si pe sp 2 . cred ca difera vers de kaht . oricum am futut toate reteaua da si mie prog ala ca sa incerc si yo Quote
DANG3R Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 tot numi merge :@ imi da o eroare 16 bit MS-DOS Subsystem ce sa fac :@ ? ? ? Quote
acropolys Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Instaleaza WinPcapIata un link de unde il poti downloda http://www.winpcap.org/install/bin/WinPcap..._4_0_alpha1.exe Quote
Dark_Alin Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Eu sunt incepator adik vreau sa invat hacking si am si eu o intrebare. Dak administratorul unei retele blocheaza optiunea de a ma putea conecta la un calculatoarele din retea cum as putea sa ma conectez mai simplu(asa k pt incepatori)? Am incercat cu comanda xxxxxxxxxxxx unde in loc de x pun un ip si nu-mi arata decat o fereastra cu o imprimanta. Comanda o bag in start-cmd. Quote
Fatal1ty Posted July 1, 2006 Author Report Posted July 1, 2006 cre ca asta este o cerere iar tu ai doar 4 posturi :? Quote
Dark_Alin Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Poti sa o iei si k o cerere dar ce altceva as putea sa fac dak deabea invat nu am nici o cunostinta care sa merite sa o pun pe forum. Ce postari sa fac? Comentarii la ce posteaza ceilanti? Ma pasioneaza calculatoarele dar nu pot sa fac nimic cu el dak nu invat de la maestrii hackingului. Poate vei intelege Fatal1ty si poate vor intelege si ceilanti. Ce postari sa faca incepatorii care nu au o treaba cu hackingul inca? Candva sper sa ajung si eu un hacker macar la fel de bun ca voi. Dar pt asta trebuie sa pun intrebari. Quote