Slym Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Am vazut ca din ce in ce mai multi useri intra si isi lasa link-urile cu ref, sau fac spreading pe RST.Isi fac un cont, fac un thread nou, si gata, ies. Nu ar fii mai bine sa fie o limita de minim 10-15 posturi pentru a putea posta link-uri? Quote
AlStar Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Hm..interesanta idee. Pe mine nu ma prea afecteaza, ca-s mai a' dracu' si sterg parametrul refferer-ului din link:D.Totusi, sunt Pro. Quote
Guest User Name Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 pe mine chiar ma deranjeaza,si tin sa spun ca,dupa cum apar linkurile cand nu esti inregistrat,ar fi bine ca si cu cele 10 posturi sa fie blocate,si la topicurile cu "ajutor" raspunsul cel mai bun sa fie rasplatit. Quote
Nytro Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Nu cred ca are rost, nu sunt prea multi si ia ban direct pentru asa ceva. Quote
Slym Posted August 30, 2010 Author Report Posted August 30, 2010 Pai da Nytro, ei primesc ban, dar unele threaduri totusi nu le stergeti, sau nu ajung la cosul de gunoi ...Programe Securitate - RST (Ciule) Quote
Nytro Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 Uite de ce nu le sterg. In trecut, cand mai faceam cate un programel, si eu faceam la fel. Faceam un cont, si postam programul. De multe ori nu sunt postate programe infectate de cel care le posteaza, ci sunt copiate de pe alte site-uri. Quote