qbert Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 Ce zice si titlul,exista un compilator c pentru symbian?Pe google nu am gasit nimic relevant. Quote
BogdanNBV Posted August 29, 2010 Report Posted August 29, 2010 nu prea cred... si oricum ar dura o vejnicie pana ca un telefon mobil sa compileze o applicatie scrisa in C si nici nu cred ca nimeni ar face asa ceva din cauza systemului de operare... pe android cred ca se poate dar nu pe symbian, symbian nu mai este la mare cautare... si din ce in ce mai putina lume are telefoane care utilizeaza acest system de operare si majoritatea firmelor se axeaza pe windows mobile si Android cu exceptia firmei Apple care foloseste iOS Quote
qbert Posted August 29, 2010 Author Report Posted August 29, 2010 (edited) nu prea cred... si oricum ar dura o vejnicie pana ca un telefon mobil sa compileze o applicatie scrisa in C si nici nu cred ca nimeni ar face asa ceva din cauza systemului de operare... pe android cred ca se poate dar nu pe symbian, symbian nu mai este la mare cautare... si din ce in ce mai putina lume are telefoane care utilizeaza acest system de operare si majoritatea firmelor se axeaza pe windows mobile si Android cu exceptia firmei Apple care foloseste iOS Eh,io ma gandeam sa compilez un kernel linux Edited August 29, 2010 by qbert Quote
Nytro Posted August 30, 2010 Report Posted August 30, 2010 E Carbide C++: Carbide.c++ - Wikipedia, the free encyclopediaProbabil si CodeWarrior - Wikipedia, the free encyclopediaChiar si Eclipse se poate folosi: Eclipse (software) - Wikipedia, the free encyclopediaSi cred ca e si un plugin pentru Visual Studio: Carbide.c++ - Wikipedia, the free encyclopedia Quote