Fatal1ty Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Ai de realizat doua etape :1. Deschide un Notepad in care scri urmatoarele :[General]Manufacturer= <aici scri ce vrei tu> ex : Smekeru !!Model= <aici la fel scri cev rei tu> de ex : romania.hackerszone.org[support Information]Line1=scri ce vrei tuLine2=scri ce vrei tuLine3=scri ce vrei tusi pui Line4=,Line5=, cate doresti ; in functie de cat vrei sa scri in windowul de support .Dupa ce ai terminat de editat acest notepad il salvezi in urmatorul fel : oeminfo.iniCa sa va faceti o idee mai clara uite cum arata oeminfo.ini al meu :[General]Manufacturer=fatal1tyModel=romania.hackerszone.org[support Information]Line1= ...:: Informatii Support ::...Line2= Powered By Fatal1ty2. In pasul al doilea va trebui sa creezi o mica poza ,in orice program ai la dispozitie , Paint, Paint Shop Pro , Fireworks ,orice . Poza poate sa contina orice dar trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici : Marimea trebuie sa fie : 100 pe 75 si trebuie sa fie salvata ca si : oemlogo.bmpPerfect daca ai ajuns pana aici esti aproape gata .Tot ce mai ai de facut este doar sa iei cele doua fisiere create ,si anume : oeminfo.ini si oemlogo.bmp si sa le copii in directorul : C:windowssystem32GATA !!! Acum iti poti vedea propriile tale caracteristici accesand :Control Panel / System - properties .Sper ca v-ati descurcat . Quote
Wisa Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 o sa incerc mai incolo , o sa-ti spun daca am reusit Quote
Smiley Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 hehe misto . O sa fac poza in photoshop . conteaza calitatea ? abia astept sa incerc Quote
DANG3R Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 cool mai sunt cateva smecherii o sa le incerc pe toate incurand si asa windowsu mie pe duca macar sa stiu ca lam omorat cu mana mea :@ Quote
cigraphics Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 ce belea e chiar merge alte smecherii pentru win mai shtiti Quote
best_bunnn Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 nu mere (((((((( cred cai de la win k am unul SP3 GLASS si e pirat di nush ....incerc iar cand bag win Quote
Freakcro Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Fain bv , doar ca se vde poza cam naspa la mine ... Quote