begood Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 La club show off nu puteti posta loguri, la alta sectiune nu avem, la offtopic nu merge => ce am propus in titlu.
Maverick Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 De acord dar sa nu aiba acces toata lumea...cel putin peste 50 de posturi. Conturile dispar dupa 5 minute.
begood Posted September 1, 2010 Author Report Posted September 1, 2010 s-a mai discutat, vad ca nu le convine adminilor sa faca privatasa ca public.
Nytro Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Stealer-ele sunt niste prostii. Sunt multi care le folosesc, dar pentru ce anume? Nici ei nu stiu. Ia o gramada de conturi si ce fac cu ele? Nimic. In nici un caz nu as fi de acord cu asa ceva. In primul rand nu as fi de acord din punct de vedere etic, e furt informational, adica furt. Si mai ziceti de aia care fura in strainatate, pai si astia ce plm fac? Apoi, mi se pare foarte stupid, foarte "script kiddie" si nu orice script kidding ci unul complet inutil.Deci, porcarie.
ROFL Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Cel mai bine ar fi sa nu se mai posteze asa ceva, sa le tina fiecare pentru el. Nu are rost ca dupa sa se planga ca s-au schimbat parolele in 5 min si etc.