paxnWo Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 care imi lasa id-ul pe chaturi ? luigibazzatu: scri tangouri celebre la acordeon ?sweetanky15: hello cf? is anonimgirlPax Nwo: suge-o sweetanky15 is typing...sweetanky15: so suga matha Quote
gamer Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 si al meu a ajuns pe undeva. azi mi-a dat add cica concurscupremii2010 sau asa ceva. sa va fut in gura care imi dati id-ul mai departe Quote
mamaligaru Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 De asta stau pe MSN, ma relaxez folosind optiunea block. Quote
ZeroCold Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 La fel si la mine, pe zerocold am dat add doar la cei care au legatura cu hackingul sau pc-urile. Dar apar si altii Aaaa da... daca tot s-a deschis un topic de asta.Atunci cand dati add ar fi de preferat sa va prezentati inainte, mai prind cate unul care il intreb cine ii zice sa spun eu cine is ca eu i-am dat add. WTF!??, nici eu, nu ma prezint de fiecare data dar stiu la cine dau add si la cine nu on: eu nu impart lista de contacte cu nimeni, poate sa fie sora, frate, var...nimeni ! Si daca vrea cineva o persoana din lista la mine, intreb intai persoana respectiva daca doreste sa primeasca add, ar fi binesa faceti toti ca mine Quote
demon_zone Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 cool cool ^^nu stiu ce se intampla, dar pe mine ma tot adauca pitipoance de pe nu stiu ce adrese cu web (chatrulet etc ) . .skype ftw Quote
mamaligaru Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Pitipoancele alea sunt de cele mai multe ori id-uri bot care tin la status link-uri cu reclame gen: "Eu ma fut la web, click pe reclame sa vezi" sau dau mass-uri. O afacere banoasa.Dar, o dam din fanta-n cola si pax tot n-a aflat cine i-a pus id-ul pe chat. Quote
curiosul Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Foarte ciudat acu o luna mi-am facut un id fake, si nu am adaugat pe nimeni in lista. Acum cand am intrat mi-au dat add 7 contacte noi, cum se poate asa ceva? Quote