Jump to content
Guest demisec

Propunere:Urmatoare tinta.

Recommended Posts

Guest demisec

Nu sunt un user cu vechime si nici nu am experienta.Insa m-am saturat ca incultura sa fie cultivata la liber pe site-ul filelist.ro :: Login fara ca nimeni sa ia masuri.Conceput initial ca un site de filesharing s-a transformat intr-o cloaca de cocalari infecti si aroganti, pregatiti sa sara pe tine la primul semn de slabiciune.Daca ar avea cineva putin timp sa se joace cu ei ar fi perfect...ce sa zic..pun la bataie un vps care mai are vreo 23 zile active la mindinet.(desi aceasta activitate ar fi trebuit sa fie pur voluntara)

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Ce cacat aveti cu filelist? Va ofera lucruri moka de ani de zile? Va ofera. Trageti instant orice de pe el? Trageti. Faceti rapid ratie? Faceti. Merge spreadul de troieni prin comentarii? Merge. Deci, ce cacat mai vreti de la filelist?

Nu pricep de ce te-ai certa cu moderatorii unui tracker. Intra, trage ce iti trebuie si pa la revedere. Lasati-o in cacat de treaba ca deja exagerati.

Link to comment
Share on other sites

Mie imi place filelist. Chiar am vorbit cu God (care nu e orice pusti de 12 ani care nu stie ce e ala PHP, se pricepe) mai de mult, facusem scriptul sa se poata aranja torrentele in functie de seeds, peers... Dar a facut niste modificari tehnice la cautare, si nu stiu daca se mai poate.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

God e foarte ok si il duce capul din cate am vazut. Pula mea, iti da omul posibilitatea sa iei chestii moka si tu ca un roman tipicar vrei sa ii futi site-ul si stafful in gura. Mutati-va pe DC++ daca nu va convine sa aveti totul la bot.

Link to comment
Share on other sites

Dupa ce donezi si iti iei ban pe motiv ca ii zici unui pupincurist din staff sa nu mai spameze iti schimbi parerea.

Nu va inteleg unora nevoia asta de a comenta. Ca toata lumea si eu am cont filelist, dar pur si simpu intru, descarc, mai rad uitandu-ma pe la comentariile de la filmele porno si atat. Cam asa arata contul meu, 0 comentarii, 0 posturi pe forum. Pe filelist nu exista o comunitate in adevaratul sens al cuvantului... 95% au cont acolo doar ca sa downloadeze si se cred ei tare bastani daca baga un coment la un torrent... demisec nu pune la suflet tot ce se intampla acolo, eu mi-am luat ban pe filelist ca am invitat un coleg de clasa si ala facuse reclama la un rahat. Nici mie nu mi s-a parut corect, dar am inghitit in sec, mi-am facut alt cont si asta a fost.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Si de ce m-ar deranja ca spameaza cineva pe un tracker? Cu ce ma incurca pe mine? Si eu am spamat pe filelist o gramada. Uiti esenta lucrurilor. Platesti vipul ala ca sa iti mentii ratia cand downloadezi si ca sa ai invitatii, nu ca sa socializezi si sa te certi cu lumea. Plata nici macar nu e o chestie obligatorie ci la alegerea fiecaruia. Pe langa asta calculeaza tu costurile pe care le ai cand detii un site ce probabil face peste 1 milion de afisari pe zi. Am vip de peste un an la ei si nu m-am bagat niciodata in discutiile altora, cu toate ca puteam sa fac pe zmeul si sa imi dau basini in fata tuturor celor 250 000 de useri avand la indemana vulnerabilitati in tbdev cu care sa ingenunchez filelist-ul macar o saptamana sau doua.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...