w1tch3r Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 (edited) IStealer curat facut din sursa!// Removed"Curat" inseamna ca l-am primit de 2 luni de la cineva care mi-a spus ca e facut din sursa,de atunci il folosesc si nu am avut nici o problema tinand cont ca folosesc paypal , am cateva domenii , si multe altele cu parole neschimbate de atunci.. Edited September 6, 2010 by Nytro Quote
sennyor Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Fake & Gay!!!!!!unde-i virus scan,screenshot?+ ca istealer legends e 6.3 Quote
Nytro Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 De unde sti ca e Fake? Si un scan nu te ajuta cu nimic, poate fi falsificat. Insa un screenshot nu ar strica.PS: Sa uploadeze cineva altundeva, urasc jegul de rapidshare. Quote
FakeCN Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 (edited) Eu nu cred ca este fals. Nu am avut curajul sa intru in el.. Link :// RemovedAici nu este nevoie sa astepti.. Edited September 6, 2010 by Nytro Quote
dark87 Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Nu prea cred ca ii clean 100% , dar in fine verificati si vedeti eu le deschid cu sandbox Quote
w1tch3r Posted September 6, 2010 Author Report Posted September 6, 2010 cu sandbox nu faci mare lucru daca deschizi un stealer ... fa un test si convinge-te singur... Quote
Nytro Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Nu a rulat in Sandbox, iar pe masina virtuala s-a inchis singur. Asta e al dracu de suspect. In plus, continea mai multe fisiere (executabile).Din moment ce l-am rulat, a facut ceva (verific acum ce) si s-a inchis singur, e clar, e cine stie ce porcarie. Deci ban. Quote
FakeCN Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Nytro Are un site in semnatura, uite-te sa vezi ce programe a adaugat Quote
Nytro Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Nu cred ca a facut nimic pe VM, cred ca doar a detectat ca e pe VM si s-a inchis. Nu stau sa il verific in detalii, nu are rost. Quote
bcman Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Il puteti verifica pe Anubis sau altele. Imi puteti trimite si mie un link de download. Please Quote