Jump to content
Nytro

Kaspersky 2011

Recommended Posts

KASPERSKY PURE

Kaspersky PURE este superior oricarei solutii obisnuite de protectie a PC-ului. Acest produs ofera imunitate PC-ului tau in fata amenintarilor cibernetice de orice fel. Kaspersky PURE protejeaza integritatea si confidentialitatea tuturor bunurilor tale digitale. Kaspersky PURE iti pastreaza PC-ul curat si iti ofera linistea de care ai nevoie.

Trial:

http://trial.bestantivirus.ro/home_user/0_kpure/kaspersky_pure.zip

KASPERSKY INTERNET SECURITY 2011

Aceasta solutie oferita de Kaspersky Lab imbina protectia unui antivirus cu un paravan de protectie personal si cu un filtru anti-spam. Kaspersky Internet Security iti protejeaza PC-ul impotriva spamului, a programelor periculoase de tip adware, spyware, dialers, precum si impotriva atacurilor de retea.

Trial:

http://trial.bestantivirus.ro/home_user/1_kis_2011/kaspersky_internet_security_2011.zip

KASPERSKY ANTI-VIRUS 2011

Kaspersky Anti-Virus, nucleul sistemului de securitate al PC-ului tau, asigura protectie impotriva unei game largi de amenintari informatice si iti pune la dispozitie instrumentele de baza necesare pentru protectia PC-ului tau.

Trial:

http://trial.bestantivirus.ro/home_user/2_kav_2011/kaspersky_anti-virus_2011.zip

KASPERSKY ANTI-VIRUS FOR MAC

Compatibil cu Mac OS 10.6 Snow Leopard! Kaspersky Anti-Virus for Mac ofera protectie avansata pentru Mac-ul tau avand o interfata familiara utilizatorilor acestui sistem de operare si folosind tehnologii Kaspersky Lab premiate si patentate.

Trial:

http://trial.bestantivirus.ro/home_user/5_kav_for_mac/kaspersky_anti-virus_for_mac.zip

KASPERSKY MOBILE SECURITY 9

Initiezi apeluri, trimiti mesaje text, navighezi pe Internet si comunici prin intermediul retelelor sociale in fiecare zi. Smartphone-ul este o parte importanta din viata ta. Kaspersky Mobile Security iti pastreaza datele doar pentru tine.

Trial:

http://trial.bestantivirus.ro/home_user/6_kms_9/kaspersky_mobile_security_9.zip

KASPERSKY PASSWORD MANAGER

Kaspersky Password Manager este un utilitar indispensabil pentru utilizatorul activ de Internet. Automatizeaza complet procesul de introducere a parolelor si a altor date in site-urile web si va scapa de efortul de a crea si a tine minte mai multe parole.

Trial:

http://trial.bestantivirus.ro/home_user/8_kpm/kaspersky_password_manager.zip

KASPERSKY KRYPTOSTORAGE

Kaspersky KryptoStorage iti protejeaza securizat fisierele personale impotriva accesului neautorizat si furtului de date folosind o tehnologie de ultima generatie pentru criptare transparenta, permitand stergerea permanenta a fisierelor din computer.

Trial:

http://trial.bestantivirus.ro/home_user/7_kks/kaspersky_kryptostorage.zip

Sau de preferat descarcati de aici:

http://www.kaspersky.com/trials

Si am mai gasit asta (nu am testat, nu stiu daca e infectat...):

2430x295.jpg

This is the FINAL version of KTR911, you can reset your Kaspersky 2011/ Kaspersky 2010/ Kaspersky PURE anytime you want, even if your Kaspersky license is still valid, then you’ll get a fresh new license from Kaspersky Lab.

Download:

http://hotfile.com/dl/68124248/d1a2334/KTR.9.11.rar.html

Sau:

http://uploading.com/files/13e485dc/KTR.9.11.rar/

Link to comment
Share on other sites

Se poate reseta manual din registru oprind self defense si inlocuind ultimele 3 cifre de la PC_ID. Numai tin minte calea exact, cert este ca trebuie sa ajungeti la environment.

Reviewul meu este urmatorul:

Kaspersky PURE este foarte foarte bun, esti total protejat si nu iti incetineste deloc sistemul. Insa foloseste tehnologia kis 2011 si nu exceleaza la nici o categorie.

Kaspersky Internet Security 2011 l-am folosit cam 50 de zile cu licenta (furata). Iti incetineste groaznic sistemul. La versiunea CF1 aceste probleme s-au fixat dar pana iti porneste protectia la boot poti sa bei si o cafea. Gaseste virusi inexistenti PDM.Keylogger in special.

Kaspersky Password Manager este o facilitate inclusa si in PURE si este foarte bun pentru stocarea parolelor.

Link to comment
Share on other sites

Din moment ce Boyca nu raspunde preiau eu.

Deci am windows 7 2 gb ram 2.55 ghz si kaspersky imi merge bine as putea spune.Scannul te cam omoara nu la asteptare ci la procesare.Va am niste imagini...

liveup.hi2.ro12840777241.png

Singura problema e Sniping Tools cand il pornesti proceseaza putin dar scade nu e de la antivirus.Antivirusul[kas] sta la 1-5.

liveup.hi2.ro12840778641.png

Nu stiu daca sa il luati sau nu dar asta se inampla la mn.

Link to comment
Share on other sites

In versiunea 11.400.1 au fost fixate multe buguri. Eu am bagat KIS 2011 cand a aparut prima versiune beta si atunci nici macar nu s-a mai incarcat kis si nici windowsul. La CF1 (aka 11.400.1) singura problema este ca trebuie sa astepti destul de mult pana porneste protectia. La scanare foloseste cam 40-50% (am procesor 3gb single core si memorie 2gb ddr2) si in background nu se simte decat atunci cand face update.

Faza cu PCID nu stiu daca merge sau nu la KIS 2011 pentru ca la ala am licenta :P

Trial-resetturile sunt curate toate cred dar decat sa stai sa le tii in arhiva ca sa nu fie detectate mai bine faci manual. Cu toate astea recomand PURE.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...