Slym Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Hai gata!Un moderator sa inchida topicul si gata.Ca ordoni tu. Te-ai suparat tu si le-ai zis sa il inchida a?Invata ma copil oligofren sa vorbesti, nu "Hai gata!" Hai gata ii zici lu` mata cand te bate.
Mish Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 puneti piua .. se lasa cu banuri daca mai continuati asa. use pm
Slym Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Bine man.Nu are rost sa ma cert cu voi, .. mai mergeti la scoala, mai cititi o carte si dupa vorbim." Hai gata! " ma refeream sa inceteze cearta,prostii nu au invatat romana sa inteleaga.Tu ma inveti pe mine romana ma retardatule? dupa "," pui puncte de suspensie si imi zici mie ca nu stiu romana ?Nu ai cu cine sa te certi ma, ca nu te baga nimeni in seama, te lasa in lumea ta macar acum, pana pe 15 septembrie pana incepi scoala.SouL o laud pe mata Tineti in plm vorbele tale la locul lor si nu ma fa sa te caut!Tine-ti*.Tine-ti vorbele tale. Tu iti dai seama ce scrii? Si vii sa imi tii mie lectii de lb. romana?Sa il cauti cand? ca probabil ora ta de intrare in casa e ora 8 seara, sau te urci pe motorul lui extremcs2 si plecati la drum?Bine man.Bine MAN? Ce cacat sa mai zic...
souL Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 SouL o laud pe mata:)) Tineti in plm vorbele tale la locul lor si nu ma fa sa te caut!Acuma chiar toti trebuie sa va dati mari ca vai eu is draq sa te ia..MMCopil orfan.Ce faci ma? Ma cauti? Cauta-ma b?i pu??.
osyk1221 Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Ok .. Hai ca ne mai auzim si in alt Thread .. Nu are nici un rost sa ne certam pentru un cacat. V-am lasat,.. Rog un moderator sa inchida acest topic.Multumesc anticipat.
Mish Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 (edited) Slym , souL = ban.//Closed. Edited September 11, 2010 by Mish