Jump to content
Guest Sicko

Intrebari optimizare seo script custom

Recommended Posts

Se da un script custom cu multiple optiuni ( trilulilu downloader , youtube downloader , stiri rss ) etc. Sa vad ce imi mai trece prin cap sa ii adaug.

Fiecare pagina a site-uli va avea o descriere unica , cuvinte cheie unice legate de profilul respectiv si link exchange cu site-uri din aceiasi domeniu.

Domeniul are relevanta seo si m-am gandit ca pentru fiecare pagina sa ii adaug subdomeniu, sa fie subdomeniu.domeniu.ro nu domeniu.ro/pagina

Vreau ca fiecare pagina sa fie indexata ca un site nou.

Si inscrierea intr-o lista de 1k directoare .ro

Pareri contra/pro?

Multumesc

Link to comment
Share on other sites

Daca vrei ca fiecare subdomeniu sa fie indexat ca o pagina separata/unica, trebuie ca fiecare subdomeniu sa detina un sitemap, robots.txt si sa fie inscris la Google Webmasters.

Cat despre seo.. ai nevoie de link-uri puternice catre site-ul tau. Inscrie-l in cateva directoare de articole, directoare de linkuri, creaza cateva bloguri cu continut relevant cu subdomeniul tau, fa cateva articole pe bloguri si posteaza si cate un link spre subdomeniu, cu blogurile poti face un pic de spam, insa nu major pentru a nu afecta SERp.

In general SEO se face on-page pentru a fi mai eficient si anume: titlu, descriere, cuvinte cheie unice si bine alese, text original si cat mai mult, actualizarea site-ului la fiecare 24-48 de ore.

Link to comment
Share on other sites

Content la care se adauga 100000000000 reguli care este bine sa le respecti...ele fac diff intre locuri in pag.

Nu face schimb de linkuri, te trag in jos, nu te bate sa ai cat mai multe linkuri bate-te pentru linkuri de calitate si in mod deosebit linkuri relevante(ex daca vinzi masini te ajuta linkurile dp un blog de calitate auto nu de pe un director de mana a 7-a, la fel cum nu te ajuta linkuri dp un site de mobila...), fereste-te in acelasi timp sa ai linkuri fara "nofallow" catre alte siteuri.

Sa ai sursa valida w3c.

Bafta!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...