LEGENDARUL Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 (edited) cine ma poate ajuta la realizarea unui echipament electric pt pescuit!! Edited September 20, 2010 by LEGENDARUL Quote
redox Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 La ce te referi ? Sa tragi 2 fire de curent pana la cea mai apropiata balta si sa le bagi in apa ? Quote
m@mb@ Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 pecuit!? wtf - pecuit omul vrea poate un robot electronic specializat pe crap Quote
BoysIIMen Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 WTF - arunca o grenada, e mai simplu si culegi mai multi pesti. :):) Quote
firewind Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Am auzit eu de un device, vorbesti cu delfinii, si aia pescuiesc pentru tine. Au aia din generatia viitoare star.... Quote
begood Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 bomba cu carbid. arunci si pescuiesti pestii morti (le pusca vezica cu aer) ce o sa pluteasca la suprafata.am adunat vreo 20 kg intr-o ora asa, la munte. Quote
prodil89 Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Mda dar stiti ca este si ilegal nu :S Quote
begood Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Mda dar stiti ca este si ilegal nu :Sno shit ? cred ca o sa vin cu cateva tutoriale cu si despre explozibil artizanal si otrava home made. Quote
BoysIIMen Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 WOW !!!! la toata lumea e frica? dai in pusca mea de guvern si ce daca e ilegal sa ma gaseasca daca pot, si am sa folosesc cel putin 10 grenade ca sa golesc lacul ala, bagamias banii in el. Vreau toti pestii!!! Quote
prodil89 Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Nu e chestia de frica.........eu mi-as demola tot blocu.....cu pestii @Begood Si o bomba artizanala cam cat te-ar costa..........daca e ceva de genu "cumperi un bax de chibrite si razi cacatu rosu si il bagi in cur si aprinzi" e kk Fuck erau data GRAMADA de ebokuri gen "Home Made Grenades" Quote
Maverick Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 Ia o baterie de masina (12 V), bagi cate un cleste la borne si arunci celelalte capete in apa si dupaia te uiti cum ies toate broastele la suprafata.PS: Preferabil sa ai barca.PS 2: Vezi ca la 50 mA te prajesti. Rezistenta electrica a corpului tau este de 1000 de ohmi, dar stai linistit ca la 12 V nu patesti nimic. Quote
LEGENDARUL Posted September 20, 2010 Author Report Posted September 20, 2010 (edited) ceva asemanator cu asta ELECTROFISHING WITH SAMUS725M - professional fishing device for electrofishing ma poate ajuta cineva cu niste skeme ceva!!!! Edited September 20, 2010 by LEGENDARUL Quote
Maverick Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 (edited) ce vezi tu acolo este improvizatdin cate vad eu au folosit asa:sursa de c.e. in c.c.o baterie ( cred ca 12 V; pt a alimenta sursa daca nu cumva ai priza in barca...aaa si poti folosi si bricheta de la masina:) dar iti trebuie un fir ceva mai lung + un adaptor care costa in jur de 100 lei)o mufa de platane ( aia se baga in apa impreuna cu alta mufa care nu se vede in poza)fire de legatura (legatura intre mufele de platane si +/- sursei)Daca te-ai jucat cu instalatii de brad cand erai mic este floare la ureche sa faci asa ceva.Apropo in loc sa risti sa ajungi la hibernare incearca asta: Lansete - Magazin Pescuit Edited September 20, 2010 by Maverick Quote
tocsique1 Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 In loc sa risc sa ajung ''la hibernare'' sau sa cumpar de pe site'ul ala undita, respectiv lanseta la 800 lei bucata mai bine ma las de tot, ma duc la pescarie si am luat 1 kg de peste, si cuptoru stie de el, sau cum vrei sa il prepari!Pe Magazin Pescuit - Magazin online de pescuit - Magazin Pescuit sunt EXAGERATE preturile! Quote
Maverick Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 @tocsique1 am dat doar un exemplu;)cine te pune sa iti cumperi lanseta de 800 de lei cand nici macar nu sti sa bagi rama in ac? Quote