Jump to content
LEGENDARUL

pecuit

Recommended Posts

Posted

WOW !!!! la toata lumea e frica? dai in pusca mea de guvern si ce daca e ilegal sa ma gaseasca daca pot, si am sa folosesc cel putin 10 grenade ca sa golesc lacul ala, bagamias banii in el. Vreau toti pestii!!!

Posted

Nu e chestia de frica.........eu mi-as demola tot blocu.....cu pestii :)

@Begood Si o bomba artizanala cam cat te-ar costa..........daca e ceva de genu "cumperi un bax de chibrite si razi cacatu rosu si il bagi in cur si aprinzi" e kk :(

Fuck erau data GRAMADA de ebokuri gen "Home Made Grenades"

Posted

Ia o baterie de masina (12 V), bagi cate un cleste la borne si arunci celelalte capete in apa si dupaia te uiti cum ies toate broastele la suprafata.

PS: Preferabil sa ai barca.

PS 2: Vezi ca la 50 mA te prajesti. Rezistenta electrica a corpului tau este de 1000 de ohmi, dar stai linistit ca la 12 V nu patesti nimic.

Posted (edited)

ce vezi tu acolo este improvizat

din cate vad eu au folosit asa:

sursa de c.e. in c.c.

o baterie ( cred ca 12 V; pt a alimenta sursa daca nu cumva ai priza in barca...aaa si poti folosi si bricheta de la masina:) dar iti trebuie un fir ceva mai lung + un adaptor care costa in jur de 100 lei)

o mufa de platane ( aia se baga in apa impreuna cu alta mufa care nu se vede in poza)

fire de legatura (legatura intre mufele de platane si +/- sursei)

Daca te-ai jucat cu instalatii de brad cand erai mic este floare la ureche sa faci asa ceva.

Apropo in loc sa risti sa ajungi la hibernare incearca asta: Lansete - Magazin Pescuit

Edited by Maverick